Online cvećara Dunjin cvet

Uskršnja dekoracija stola – cvetni aranžmani

Uskrs ili Vaskrs, kako god da nazivate ovaj hrišćanski praznik, jedan je od najvećih i najveselijih verskih praznika. Budući da je on povezan sa vaskrsnućem Isusa Hrista, ovo je i jedan od najveselijih praznika, pa isto takva treba da bude i dekoracija stola za Uskrs. Vaskršnja jaja i njihovo farbanje predstavljaju jedan od najradosnijih tradicionalnih običaja, a crvena boja posebno označava sreću i veselje. Osim šarenih ofarbanih jaja, dekoracija stola za Uskrs može podrazumevati i upotrebu cveća. Predstavljamo vam neke kreativne ideje za Uskrs!

Razigrana uskršnja dekoracija stola

Jaja ofarbana u različite vesele boje sama su po sebi lepa uskršnja dekoracija stola, a za još raskošniji i bogatiji izgled Uskršnje trpeze treba vam samo malo kreativnosti i mašte! Cveće je uvek dobar izbor da ulepšate i oplemenite celokupan prostor, a cvetni aranžmani su posebno pogodni za ukrašavanje stolova. U našoj ponudi naći ćete veliki izbor različitog cveća, a cvetni aranžmani čine posebnu atrakciju i idealni su kao dekoracija stola za Uskrs!


Posebno smo ponosni na aranžmane kao što su: cvetni aranžmani eceverija, cvetni aranžman u koferu, ružino drvo, cvetni aranžman brod kao i mnoge druge zanimljive aranžmane, koji mogu biti prelepe kreativne ideje za Uskrs! Takođe, cvetni aranžmani poput onih sa korpicama ili tanjirićima mogu biti dobre kreativne ideje za Uskrs, jer u njih pored cveća možete dodati i šarena uskršnja jaja. Iz naše ponude preporučujemo vam cvetni aranžman bele ruže i hrizantema, cvetni aranžman crvene ruže, cvetni aranžman žute orhideje, a najbolje je da pogledate celokupnu ponudu i odaberete onaj cvetni aranžman koji se najbolje uklapa u vaše kreativne ideje za Uskrs!

Cveće u saksiji kao ukras

Malo je reći da cveće životni prostor čini lepšim, a što je ono šarenije – to je pogodnije i kao uskršnja dekoracija stola! Naravno, adekvatna saksija prilagođena uskršnjoj trpezi se podrazumeva. Cveće u saksiji poput nekog iz naše ponude: cymbidium saksijska biljka ili penelopsis orhideja u saksiji daće vašem domu, pa i prazniku dozu otmenosti i elegancije!


S druge strane, imamo i dekorativne kaktuse u boji, ehinocactus, što čini idealno cveće u saksiji za sve one koji ne vole da imaju mnogo posla u vezi sa gajenjem i zalivanjem biljaka.


Čak i kada prođu praznici, cveće u saksiji ostaje da vas raduje i oplemenjuje prostor u kome boravite!

Cvetna dekoracija stola za Uskrs


Kao što cveće savršeno ukrašava kuće i bašte, tako i uskršnja dekoracija stola ne treba da prođe bez cvetnih detalja! Osim na stolu, cveće različitih boja možete držati i u prozorima ili na bilo kom drugom vidnom mestu da biste dobili idealnu prazničnu dekoraciju celog prostora!

Naravno, u pomoć mogu da priskoče i cvetni aranžmani kao što su ovi iz neki iz naše ponude:

Uskršnja dekoracija stola može podrazumevati i cveće u vazi, staklu ili možete opet iskoristiti naše kreativne ideje za Uskrs. U našoj ponudi su i cvetni aranžmani poput aranžmana u staklu sa orhidejom, aranžmana u šoljici ili cvetnog aranžmana ljubičaste kale u staklu, koji čine vašu dekoraciju stola još raskošnijom i bogatijom.

Kakva god da je vaša cvetna dekoracija stola za Uskrs, budite sigurni da će porodica i gosti biti oduševljeni bilo kojim izborom cveća i cvetnih aranžmana iz naše cvećare! Tu smo da vam olakšamo i ulepšamo svaku proslavu, pa i ovako velikog praznika kao što je Uskrs. Hristos vaskrse!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom