Online cvećara Dunjin cvet

Šta pokloniti devojci za godišnjicu?

Približava Vam se godišnjica veze, a Vi se i dalje nalazite u dilemi – šta kupiti devojci za godišnjicu? Želite da to bude nešto jedinstveno i unikatno. Hoćete da joj poklonite nešto što će na adekvatan način preneti Vaše emocije.

Cveće bi moglo da se nađe na Vašoj listi poklona za devojku. Osim toga, cveće nikada ne gubi na značaju, tako da ukoliko se odlučite da Vašoj dami poklonite za godišnjicu buket cveća ili cvetni aranžman, nećete pogrešiti. Ono što bi trebalo da znate je da svaki cvet nosi određenu poruku i ima svoje posebno i unikatno značenje. 

101 crvena ruža kao poklon devojci za godišnjicu

Međutim, kada se odlučite da kupite cveće, pitanje je koje cveće. Koji buket cveća odabrati? Ruže su poznate kao kraljice cveća i tu titulu ponosno nose godinama. Svaka devojka je bar jednom poželela da dobije buket ruža, jarkih boja i opojnog mirisa. A buket „101 crvena ruža“ svakako je jedan od najtraženijih i najlepših buketa . Crvena boja je sama po sebi simbol ljubavi i strasti. 

Naravno, pored crvenih ruža, uvek se možete odlučiti i za buket belih ruža koje predstavljaju čistu eleganciju i odišu nežnošću i gracioznošću. Ukoliko želite da budete maštoviti, pomešajte nekoliko različitih vrsta ruža, upakujte drugačijim papirom, ubacite mašnice. Dobićete originalan i zanimljiv poklon za devojku za godišnjicu veze. Devojke vole da vide da su se njihovi muškarci potrudili oko poklona i dali mu neki lični pečat.


Među najlepšim cvetnim aranžmanima izdvajaju se i orhideje. Pored zanosnog izgleda, izdvajaju se po opojnom i jakom mirisu, pa ne iznenađuje što se miris orhideje nalazi u vrhu industrije parfema. Orhideja simbolizuje ljubav i plodnost. Širom sveta je poznata kao cvet romantike, nežnosti i pažnje. Kao i kod ruža, belom orhidejom se šalje poruka nežnosti, dok je crvena orhideja simbol velike strasti i jakih, odlučnih emocija.


Prilikom odabira poklona za godišnicu posavetujte se sa cvećarom


Prilikom odabira poklona za devojku za godišnjicu, pomoć Vam može stići i iz same cvećare. Oni Vam mogu pomoći kako oko odabira cveća, tako i oko samog pakovanja kako bi poklon izgledao što grandioznije. Mnoge cvećare u okviru svoje ponude usluga imaju i i uslugu dostave. Cvećara Quince Flower upravo je jedna od njih. Pored impozantnih cvetnih aranžmana i buketa, nudi i usluge dostave do bilo kog mesta kako u Beogradu, tako i širom Srbije. Osim cveća, ima i veliki izbor kvalitetnih pića i slatkih, ukusnih poslastica.

Romantična večera ili piknik mogu biti poklon za godišnjicu

Poklon devojci za godišnjicu može biti i neka romantična večera u omiljenom restoranu ili pikniik u prirodi. Pored toga, uvek joj možete uzeti mali buket cveća kao dodatni detalj. Cveće će joj svakako dodatno izmamiti osmeh. Možete takođe pokloniti i neki komad nakita ili odeće. Poznato je da žene vole odeću i da nikada nemaju šta da obuku iako su ormani prepuni.

Na kraju krajeva, bilo da se odlučite za velepne poklone poput buketa „101 crvena ruža“ ili je odvedete na Vaše omiljeno mesto, važno je da bude od srca, devojke će umeti to da cene. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom