Online cvećara Dunjin cvet

Ruža kao vaš verni saveznik

Poznata je širom sveta. Dame je obožavaju. Najpopularniji je cvet koji se nosi na romantične sastanke. Simbol je ljubavi, zahvalnosti i dubokih emocija. Da, njeno veličanstvo ruža zauzela je posebno mesto među hiljadama cvetova.


Ruže su u Evropu stigle iz daleke Kine početkom 19. veka, a njena istorija povezuje se sa periodom od pre Hrista. Ovaj cvet svoju priču ima i u grčkoj mitologiji i to zahvaljujući Afroditi, boginji ljubavi i Adonisu, njenom ljubavniku, bogu vegetacije. Veruje se da iz njegove krvi izrastao grm ruža koji simbolizuje duboku privženost i iskrenu ljubav kojoj ni vreme, ni udaljenost, ne mogu ništa.

Idealna za romantične večere


Poneti crvene ruže na sastanak sa pripadnicom lepšeg pola, uvek je pun pogodak. Ovakvi cvetni aranzmani govore mnogo, pre svega da je u pitanju romantična ljubav koja budi strast. Ruze u kutiji u ovoj boji su popularne poslednjih nekoliko godina jer izgledaju veoma elegantno i otmeno, a sa takvom kombinacijom, nema greške.

Sudbonosno “da” uz latice ruža


Proslava venčanja mnogim mladencima zadaje muke, jer je mnogi stavki koje treba organizovati i odabrati pre nego što se izgovori sudbonosno “da”. Ruze u kutiji najrazličitijih boja mogu biti postavljene na stolove za goste, a cvetni aranzmani koji ukrašavaju mladenački sto, neretko su sačinjeni od ruža. 

Mlade koje vole nežnost i romantiku, mogu izabrati bidermajer od belih i roze ruža, a po želji ga i ukrasiti zanimljivim dodacima. Inače, ova boja simboliše i novi početak, čednosti i čistoću.

Cvecara online kao spas u zadnji čas


Iznenadne proslave ne bi trebalo da vas navedu da odustanete od odlaska na veselje jer nemate adekvatan poklon. Maštoviti i originalni cvetni aranzmani uvek su pravi izbor. Ukoliko je manjak vremena vaš izgovor, cvećara online je rešenje za ovaj problem. Buket sa crvenim ružama i zelenim hrizantemama izrađen u korpi od trešnjine kore je nešto na šta bi trebalo da obratite pažnju. I usluga tu nije kompletna, dostava cveca na željenu lokaciju, uštedeće vam i vreme i živce.

Dostava cveća za važne datume


Živimo u vremenu kada se mnogo radi, a slobodno vreme svede se tek na nekoliko sati dnevno. U toj zbrci i žurbi, ni ne čudi zašto mnogi zaborave na važne datume poput godišnjice braka. U takvim situacija, sa samo nekoliko klikova mišem stiže se do cvecara online, koje su riznice ideja. “Dunjin cvet” je jedna od onih koja će vam ponuditi bukete za sve prilike, a dostava cveca je još jedna usluga kojom mogu da se pohvale. Cvetni aranzmani se u kutku ove cvećare pretvaraju u mala umetnička dela.

Ruže u kutiji ili klasični buketi?


Cvetni aranzmani sačinjeni od ruža žute i narandžaste boje simbol su veselja i prijateljstva, pa su idealni ukoliko vam treba buket za blisku osobu. Popularni su i takozvani cvetni aranzmani ruže u kutiji u koje se stavlja flaša pića kojim pokazujete da za svoje ljude birate samo najbolje.

Proslava rođendana izabranice vašeg srca je posebno važna i zahteva puno ljubavi i nežnosti u samom odabiru poklona. Buketi od 101 ruže su proverni znak pažnje koji ona potajno iščekuje, a greške nema ni ukoliko odlučite da cvetni aranzmani u obliku srca budu vaš izbor.

Cvećara online – vaša desna ruka

Bilo da se odlučite za jednu ili ruze u kutiji, sa ovim cvetom nećete pogrešiti. Na vama je odluka da li želite da ljubazno osoblje iz cvećare “Dunjin cvet” začine ruže još nekim ukrasima. A kad sve bude gotovo, dostava cveca ide do adrese koju ste naznačili i crta osmeh na licu željenoj osobi. I zato neka vam postane navika da ovim znakom pažnje, popravite nekom dan.

Ruža – cvet koji briše granice


Ruža nije samo cvet koji se koristi kao ukras, već se njegova upotreba praktikuje i u medicini, kozmetici i kuvarstvu. Znajući sve ovo – jasno je zašto je baš ruža mnogima omiljena vrsta cveća. Em što je lepa i korisna, em što govori o emocijama, čak i kad onaj što je poklanja ostane bez glasa.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom