Online cvećara Dunjin cvet

Ruža je kraljica među cvećem, a 101 ruža među poklonima

Ruže su najpopularniji poklon današnjice. Ruža je cvet sa kojim sigurno nećete pogrešiti, kakva god da je prilika. Daruju se od davnina i oduvek su predstavljale lepotu, ženstvenost i čistotu. Kako je i cveće počelo lakše da se uzgaja, tako su i buketi postajali sve veći I bogatiji, a mladići su se utrkivali koji će biti originalniji i darežljiviji I time osvojiti srce dame.

Buket od 101 ruže

Danas je buket od 101 ruže san svake devojke. Ovaj buket sigurno nikada neće izaći iz mode bez obzira na to koliko se često poklanja. On nosi dami poruku da je posebna, da je voljena, da je zaštićena I da neko bez nje ne može. Na to niko ne može ostati ravnodušan. Buket od 101 ruže privlači pažnju bolje nego bilo koji drugi poklon, o njemu se govori danima I naći će se na svakoj fotografiji oduševljene dame.

Buket od 101 ruže je idealan poklon bez obzira da li ćete ga odneti lično ili ćete ga poslati kao iznenadjenje. Osmeh na njenom licu sigurno neće izostati. Ukoliko ovakav buket šaljete ne zaboravite da se potpišete, a bilo bi lepo I da uz cveće dama dobije lepu posvetu.

Boje su važne

Prva asocijacija na buket od 101 ruže, svima je svakako crvena boja. Ona asocira na ljubav, strast I duboku emociju. Zato se crveni buketi najčeće poklanjaju damama prema kojima gajite iskrena osećanja. I to onda kada ste 101 posto sigurni u to.

Iako su se crveni buketi godinama nalazili na prvom mestu, sve je više odvažnih mladića koji svoje lepše polovine žele da obore sa nogu. Oni se sve češće odlučuju za nesvakidašnje roze bukete od 101 ruže. Oni su idealni za sve nežne I romantične dame koje vole da budu posebne I drugačije.

I bela boja buketa od 101 ruže je sve zastupljenija. Bela boja predstavlja nevinost, čistotu I iskrene namere. Ne mora se nužno poklanjati emotivnoj partnerki. Ovo je idealan poklon za svadbe, mature, diplomiranja I druge važne dogadjaje rodjaka I prijateljica.

Buket od 101 ruže može biti posebno lep ukoliko se napravi kao kombinacija 2 boje. Sve se češće mogu primetiti roze-beli ili crveno-beli buketi. Ipak, nema mnogo cvećara koje nude ovu uslugu kao mogućnost.

101 ruža u obliku srca

Ukoliko svoju nežniju polovinu posebno želite da oduševite odlučite se za buket od 101 ruže u obliku srca. Na ovaj način ćete joj pokazati da vam je zaista stalo i da vaše srce pripada samo njoj. Ovakvim buketom, bez obzira za koju se boju odlučite, iskazujete svoju iskrenu ljubav. Bukete od 101 ruže u obliku srca možete naći u crvenoj boji, ali I beloj I roze, pa čak I kombinaciji neke dve boje.

Na vama je samo da izaberete ono što vam se najviše dopada. Sve ostalo je ispunjenje sna koje ćete sigurno videti na licu kada budete uručivali ovaj nesvakidašnji poklon. Ipak je buket od 101 ruže ono što svaka devojčica zamišlja da dobije jednog dana od svog “princa na belom konju”. Još ukoliko je buket od 101 ruže u obliku srca, vi ste sve rekli. Na njoj je samo da vam veruje I voli vas još više. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom