Online cvećara Dunjin cvet

Politika privatnosti

Naša obaveza je zaštita privatnosti podataka. Sve lične podatke koje ostavljate prilikom korišćenja sajta, biće sačuvani u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a s ciljem pružanja kvalitetne usluge odnosno korisničkog konfora. Samo uz Vašu saglasnost, Vaši podaci ostavljeni prilikom registracije, kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o akijama i korisnim savetima. Mi ne želimo da Vas opterećujemo bespotrebnim i prekomerenim mail porukama i  pružamo Vam mogućnost izbora kao i mogućnost odluke da li želite ili ne brisanje sa naše newsletter liste.


Podaci koji se prikupljaju prilikom popunjavanja različitih formi na sajtu su:


Za fizička lica:
Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, broj fiksnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.


Za pravna lica:
Pun naziv pravnog lica, PIB (ukoliko postoji), matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Napomena:

Ne morate da znate koja je Vaša IP adresa, niti će Vam ijednog momenta biti zatražena. Ovaj podatak se prikuplja automatski  sa strane servera a iz razloga dodatne bezbednosti sajta.


Prilikom registracije sami birate lozinku (password), koju ćete koristiti za pristup našem sajtu i koju samo Vi znate s obzirom da se za ove podatke koristi posebna zaštita, odnosno enkripcija podataka.


Kao registrovan korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga odnosno lozinke koju ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem naloga odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom.


Gore navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti  ih distribuirati trećim licima.


Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete samostalno da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu odnosno lozinku.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenjem naših servisa podrazumeva se saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


Ukoliko ipak dođe do promene uslova, nećemo biti u mogućnosti da obavestimo sve korisnike pisanim putem. Promene uslova će isključivo biti prikazane na ovoj stranici.


Istorija kupovine


Kao registrovanom korisniku omogućili smo Vam uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.


Kontaktirajte nas


Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati popunjavanjem forme. Da pristupite kontakt formi kliknite ovde

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom