Online cvećara Dunjin cvet

Poklonite ukusno cveće – Originalan poklon za devojku

Tradicija darivanja poklona bila je deo i antičke kulture. Rimljani su poklanjali orahe i zlatne novčiće, dok su Englezi bili poznati po darivanju narukvica. Ova tradicija opstaje do dana današnjeg. Ono što je ostalo kao pravilo jeste da poklon treba darivati od „srca“.


Najbolji poklon za devojku je spontani poklon


Brojna istraživanja koja se sprovode na ovu temu pokazuju da žene posvećuju veću pažnju poklonima i poklanjaju nego muškarci jer ne traže povod, pa se takvim poklonima, onim spontanim najviše i obraduju. Muškarci uglavnom kupuju poklon za devojku, ako je godišnjica veze ili braka ili za rođendan. Zato ih često muči pitanje šta bi bio najbolji poklon za devojku? Kakvo romantično iznenađenje za devojku organizovati?

Ono što treba imati u vidu jeste da su najlepši pokloni za devojku oni koji se poklanjaju bez nekog određenog povoda, kojima se izmamljuje osmeh i šalje poruka ljubavi.


Ruže u svim oblicima kao najlepši poklon za devojku

Buket ruža je rođendanski poklon za devojku koji nikada ne izlazi iz mode, ali ako želite da ovog puta obradujete svoju dragu i poklonite joj nešto originalno, kreativno, što je neće ostaviti ravnodušnom, odlučite se za Cup cake ruže. Ako želite da joj kupite nešto jedinstveno za rođendan, a želite da joj pored toga kupite i cveće, onda će ovo biti originalan poklon za rođendan koji će ostati upamćen. Ovaj originalan poklon za devojku može biti poklon za godišnjicu veze ili poklon devojci za Dan zaljubljenih. Ruže simbolizuju ljubav i bez obzira u kom obliku se poklanjaju jesu romantičan poklon za devojku.

Dostava cveća na kućnu adresu – Romantično iznenađenje za devojku


Bogat izbor buketa, cveća u korpama, cvetnih aranžmana možete naći u svim dobro opremljenim cvećarama. Veliki broj cvećara danas pruža i uslugu dostava cveća na kućnu adresu. Dostava cveća na kućnu adresu je još jedan način da priredite romantično iznenađenje za devojku. Pored već gotovih aranžmana cveća i buketa, možete poručiti nove aranžmane, koji će biti napravljen po vašoj ideji, koji će ujedno biti jedinstveni i romantičan poklon za devojku.


Originalni poklon za devojku u cvećari Quince Flower

Jedna od cvećara u Beogradu koja ima gore pomenute Cup cake ruže jeste cvećara Quince Flower. Ova online cvećara pored ogromne ponude klasičnih aranžmana koji svakako mogu biti divan poklon za godišnjicu veze devojci ili rođendanski poklon za devojku ima i zanimljive korpice sa cvećem koje mogu biti originalan poklon za devojku. Cup cake ruže su idealan poklon za ljubitelje slatkiša. Simpatične, kreativne, a ukusne ruže, svakako su najlepši poklon za devojke. Može se poručiti više komada, a može i pojedinačno. Ako se odlučite za njih, nećete pogrešiti jer je jedan od originalnijih poklona.

Bilo da se odlučite za klasične bukete, korpice sa cvećem ili ukusne ruže odnosno Cup cake ruže, nećete pogrešiti. Sama pomisao da nešto uzmete je sama po sebi najlepši poklon za devojku.

Zapamtite, svaka devojka voli kada se momak seti datuma njihove godišnjice, njenog rođendana, datuma kada su se prvi put upoznali i to obeleži. A naročito vole kada im se priredi nešto lepo i bez nekog povoda.

Kada se približi neki važan datum poput godišnjice veze, braka, rođendana ili Nove godine, Osmog marta, ili samo želite da iznenadite svoju voljenu osobu, posetite cvećaru Quince Flower u Beogradu ili naručite svoje cveće online sa dostavom na kućnu adresu.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom