Online cvećara Dunjin cvet

Poklon za Dan zaljubljenih devojci – cveće kao impertiv

Devojke vole dijamante, kaže Merilin Monro! Ali su njihovi najveći dijamanti ljubav i pažnja koju dobijaju od svojih dragih. Vreme je da se ti divni trenuci ljubavi obeleže poklonima. Mnoge devojke baš vole iznenađenje na Dan zaljubljenih.

Za mnoge devojke cveće je i dalje klasik i pravo iznenađenje za Dan zaljubljenih, a posebno se obraduju kada im zamirišu cvetni aranžmani od različitih esencija.

Da li su cvetni aranžmani postali iznenađenje za Dan zaljubljenih?

Iznenađenje za Dan zaljubljenih je uvek u zastupljeno u trenucima kada dobijamo poklon, i euforija koja to prati kada vidimo cveće kao poklon, a deo nas ponekad i zna da se to priprema. Ako ste već kupovali cveće kao poklon za Dan zaljubljenih devojci u više navrata, ne morate se brinuti, iznenadiće se opet kao da joj to prvi put darujete.

Verujte da će joj ovaj poklon za Dan zaljubljenih toliko omekšati srce, posebno ako želite da podignete vaš odnos na viši nivo, ako ste joj se zamerili zbog nečega, ili niste, a ona je ipak ljuta na vas. Budite sigurni da će divno prijateljstvo prerasti u ljubav, ako Vaša poznanica ne pretpostavlja da ste zaljubljeni u nju.

Pa upravo za to služi ovaj praznik! Ne samo da ćete možda prebroditi emotivne prepreke tokom praznika ljubavi, već će cvetni aranžmani koje budete uklopili uz romantičan ambijent dati posebnu notu ovom prazniku i odnosu koji negujete.

Dokažite svojim damama da mislite na njih tokom cele godine i priredite im neko divno iznenađenje za Dan zaljubljenih. Neka se specijalno tada osete posebnima, a to im osim pažnje priredite gestom u vidu lepo provedenog vremena.

Cveće je pravi izbor kao poklon za Dan zaljubljenih devojci – reći će joj sve

Trebalo bi da budete malo i kreativni i da iskreno pokažete pažnju. Poklon za dan zaljubljenih devojci jeste bitan, da budemo iskreni, ali joj je bitno da zna da ste se iskreno potrudili.

Ako niste dovoljno kreativni, ne očajavajte. Upotrebite klasični džentlmenski gest i uz klasičan, ali originalan poklon kakav mogu biti baš cvetni aranžmani od kombinacije njenih omiljenih cvetova. Ako voli ruže, neka budu crvene, ili roze, nećete pogrešiti s klasikom. Ako voli cveće u saksiji, iznenadite je ljubičicama definitivno, jer je cveće imperativ, a crvena ruža oznaka za romantičnu ljubav.

Ovakav poklon za Dan zaljubljenih devojci može u nekoliko navrata biti podloga za Vaše poklone drugim damama u okruženju. Ako imate drugaricu koja voli gerbere, kale, karanfile, lale ili ruže, ili više različitog cveća istovremeno, budite i njoj džentlmen bar tog dana, i posavetujte se kakvi mirisni cvetni aranžmani mogu doći u obzir kada su specifični ukusi u pitanju.

Bilo da slavite Sv. Valentina ili Sv. Trifuna imajte u vidu da su oba podržavala ljubav i romantiku, te iz toga izvucite poentu. Slavite ljubav i ovaj praznik, napravite svojoj devojci ugođaj zbog koga će pamtiti baš ovaj Dan zaljubljenih. Pokloni koje će dobiti i mirisne note definitivno će ostaviti romantičnog traga u vašoj vezi.

Potrudite se da se i vi lepo osećate, a ako osećate nesigurnost ili strah, ne brinite, cveće je uvek iznenađenje za Dan zaljubljenih. Cveće je vaš pravi saveznik jer može toliko toga reći umesto vas.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom