Online cvećara Dunjin cvet

O nama

Svako od nas veruje u bajke i nada se srećnom kraju. Od svog prvog otvaranja 2002. cvećara u Sarajevskoj ulici , sada poznata kao Quince Flower važi za mesto gde bajke mogu postati stvarnost. Postajemo brend sa svima vama koji želite da budete jedinstveni i drugačiji, kao i naši aranžmani i buketi.


Iza nas stoje godine iskustva , a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Naša vizija je da svojim klijentima omogućimo da se osećaju kao u bajci. Mi se ugledamo na svetske standarde i učimo od najboljih. Koncept našeg rada je uniktnost jer mi se razlikujemo i ne želimo ponavljanja. Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, Quince Flower za vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. A kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.


Koristimo svoju profesionalnost i ljubaznost kako bi vas posavetovali koje cveće je adekvatno za svaku priliku. Izradićemo za vas najlepše cvetne aranžmane, bukete, suze ili vence. U našoj ponudi se nalazi najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koje će ulepšati vaš prostor.


Budućim mladama nudimo mogućnost da za svoj svečani dan izaberu upravo ono o čemu maštaju. U skladu sa vašim željama, izradićemo jedinstven bidermajer kao i kompletnu cvetnu dekoraciju koja će upotpuniti vašu bajku.


Pored jedinstvenih i unikatnih cvetnih aranžmana, Quince Flower vam nudi veliki izbor finih slatkiša i pića, u elegantnim pakovanjima kako bi obradovali vaše članove porodice, prijatelje ili voljenu osobu.


Quince Flower vrši dostavu cveća, buketa, saksijskog cveća, čokolada i pića, na željenu adresu širom Srbije.


Tu smo Za najvažnije datume…. I svakodnevne praznike…Za izuzetne prilike…I izuzetne osobe…Za male pažnje…I velika slavlja…drugi kažu da smo NAJBOLJA CVEĆARA U BEOGRADU

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom