Online cvećara Dunjin cvet

Muškarci obratite pažnju: dan zaljubljenih je blizu

Dan zaljubljenih se bliži. Iako na prvi pogled deluje kao da vremena ima na pretek, dobra ideja je ta koja ne sme izostati. Ukoliko ove godine svoju lepšu polovinu želite na poseban način da iznenadite, najrazličitiji cvetni aranžmani u obliku srca će sigurno biti pun pogodak.

Cveće je uvek bilo simbol lepote i nežnosti, simbol čistote, ljubavi i strasti. Zbog toga se, već vekovima unazad poklanja nežnijem polu. Bez obzira da li je u pitanju jedna ruža, orhideja, anturijum ili kala… ili je to buket, sigurno je da niti jedna žena neće ostati ravnodušna.

Boja cveća je važna

Za Dan zaljubljenih ruže su najsigurniji izbor koji možete napraviti. Ukoliko se odlučite za crvene ruže, znajte da na taj način iskazujete duboku i iskrenu ljubav i strast prema vašoj lepšoj polovini. Ukoliko još uvek niste sigurni u svoja osećanja možda je bolji izbor ružicasta boja za vaš buket. Na taj način ćete pokazati naklonost, simpatije i divljenje ali i svoju romantičnu stranu. Bela boja ruže predstavlja radost nove ljubavi, čistotu i poštovanje i idealna je ukoliko cveće poklanjate dragoj osobi po prvi put. Ostale boje nisu praktične za Dan zaljubljenih osim ako vaša draga nema izrazitu naklonost prema odredjenoj boji. Budite sigurni da će vam u cvećari „Dunjin cvet“ izaći u susret i napraviti sve ono što poželite.

Broj cvetova je važan

Jedan cvet koji se poklanja na prvom sastanku simbolizuje ljubav na prvi pogled. Na svim sledećim sastancima jedan cvet podrazumeva činjenicu da nekog i dalje volite. Ne zaboravite da uz jedan cvet najbolje ide i čokolada koja je ujedno i znak pažnje i nežnosti.

Broj cvetova u buketu zavisi samo od vaše želje. Ukoliko želite da budete originalni, nije loša ideja da se u buketu nadje baš onoliko cvetova koliko ste proslavili Dana zaljubljenih, ili koliko ste godina ili meseci proveli zajedno. Vaša nežnija polovina će sigurno umeti da ceni vaš romantičan potez. Ako vam broj cvetova u buketu nije zaista važan, možete se odlučiti za originalnu varijantu cvetnog aranžmana u obliku srca ili mede. Izgledaju moderno, nesvakidašnje i mame osmeh na lice.

101 ruža

Svaka žena još kao devojčica mašta o princu na belom konju, svom venčanju i buketu od 101 ruže. Iako izgleda kao da je izašao iz mode, ovaj buket je neprevazidjeno iznenadjenje za svaku ženu. Bez obzira da li se odlučite za klasičan izgled buketa, ili za onaj u obliku srca, sigurno je da nećete pogrešiti. I ovde se možete poigrati sa bojama, pa izabrati buket od 101 ruže u obliku roze – belog srca, a možete se odlučiti i za klasiku, i odabrati nepogrešivu crvenu. Na ovaj način izražavate ljubav koja ne zna za granice, a to je ono što svaka dama priželjkuje.

Kako uručiti cveće

Za Dan zaljubljenih cveće je najlepše uručiti lično, i taj dan provesti u zagrljaju i ljubavi. Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete uz svoju lepšu polovinu, buket možete poslati, ali mora biti uredno potpisan i poželjno je da sadrži romantičnu posvetu. Ukoliko želite potpuni ugodjaj za vašu damu dodajte i omiljenu čokoladu i flašu kvalitetnog vina koje ćete popiti zajedno. Dan zaljubljenih je pravo vreme za cveće, a cveće je idealan način da izrazite svoja osećanja. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom