Online cvećara Dunjin cvet

Kreativni aranžmani za svadbene stolove

“Nije dovoljno samo živeti!” – reče leptir. “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!” (Hans Christian Andersen)


Malo sunca, slobode i cveća je velika stvar na dan venčanja. Jer, dan venčanja se dugo planira i željno iščekuje. Svi želimo da taj dan bude savršen i da zauvek ostane u našem sećanju, ali i u sećanju dragih gostiju.


Cvetne dekoracije za svadbe


Koliko god da su nam veseli i interesantni ukrasni papiri, mašnice, zastavice, trakice, cveće je i dalje na prvom mestu kad su u pitanju aranžmani za svadbene stolove, ali i celokupna dekoracija prostora. Aranžmani cveća za svadbe mogu potpuno da izmene doživljaj prostora u kom slavite i možete ih upotrebiti za sve – od ukrasa za ruku, rever, kosu i poklončića za goste, do svadbene torte i auta kojim ste se vozili.


Trendovi cvetnih aranžmana i dekoracija za svadbe stalno se menjaju, ili usavršavaju. Neki kažu da su ove godine, kao dekoracija stola za svadbe, u trendu veliki aranžmani cveća za svadbe horizontalno postavljeni. Drugi kažu da su popularni cvetni zidovi, paneli i kaskade cveća, ili aranžmani za svadbene stolove koji podsećaju na prave bašte.


Vaše cvetne dekoracije za svadbe mogu da zauzmu veći deo planiranog budžeta za svadbu, zato je važno da se raspitate o cenama, ali i da konsultujete prave profesionalce zadužene za cveće i dekoracije.


Međutim, najvažnije je odabrati cveće koje volite, naročito ako je u pitanju dekoracija za mladenački sto. Tako je mnogo cvetnih varijeteta i tema, da se prosto možete osećati preplavljenim vrstama cveća i njihovih boja – od nežnih i blagih nijansi roze, preko svečanih plavih i ljubičastih do živahnih narandžastih i vatrenih crvenih tonova.


Malo „divljeg“ zelenila, paprati, bobica i poneka ukrasna traka mogu dodati poseban šarm svadbenom danu i prostoru. Ako se usudite, možete odabrati bršljan ili jasmin, koji su savršeni za svaku mladu koja traži jednostavnu, a ipak zadivljujuću alternativu za tradicionalnu dekoraciju stola za svadbe.


Svakako nećete pogrešiti ni ako odaberete tradicionalnu varijantu i raskošne cvetne dekoracije za svadbe sa ružama, hrizantemama, hortenzijama, kalama,ljiljanima ili orhidejama koje odišu glamurom i elegancijom.


Buketi cveca za svadbe


Buketi cveća, manji ili veći, mogu se naći kao dekoracija stola za svadbe, a naročito kao dekoracija za mladenački sto. I da ne zaboravimo, kao najvažniji buket – bidermajer.


A, pošto će ti buketi biti među najviše fotografisanim detaljima, oni treba da odražavaju vaš lični osećaj stila, bilo da je on tradicionalan, moderan, romantičan, rustičan, hirovit, neobičan, boemski ili umetnički. Romantične pastelne i nežne nijanse su sigurna i uvek efektna varijanta, ali nemojte se plašiti da dodate i hrabre nijanse kontrasnih boja – purpurna, koralna, boja šljive…Bogate metalik nijanse zlata, srebra i bakra i buketi cveća za svadbe bele i šampanj nijanse sa trunkom crne učiniće da sve izgleda luksuzno i otmeno.


Prolećne mlade su blagoslovene mnoštvom predivnog sezonskog cveća koje mogu odabrati za bukete cveća i cvetne dekoracije za svadbe. Božur, ruže, lale, kale, ljiljani, hortenzije, ranunkule tek su ponešto od vrsta cveća koje se može odabrati za prolećno venčanje.


Kreativnost na delu


Pustite maštu da zablista! Neka svi aranžmani za svadbene stolove budu prilagođeni vama i vašim potrebama. Ako su vam potrebne inspiracija i dekoracija ,potražite cvećaru Dunjin cvet jer njen miris ugađa svakom stilu.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom