Online cvećara Dunjin cvet

Kreativne ideje za Dan zaljubljenih

Kada Dan zaljubljenih počne polako da se prikrada, što je bliži to je panika sve veća. Šta kupiti devojc za Dan zaljubljenih? Šta pokloniti? Šta bi bio idealan poklon za nju? Pitanja je puno, mogućnosti previše, a vremena jako malo.

Šta kupiti, šta pokloniti za Dan zaljubljenih


Mogućnosti je zaista previše. Jer sve dolazi u obzir. Ali sa prevelikim izborom dolazi i velika mogućnost greške. Vrlo je lako kupiti nešto što deluje kao pametan, ili čak savršen poklon, ali da se to dotičnoj osobi ne svidi. To ume da zaboli. Da obeshrabri. Zar ne?

Srećom, postoji jedan poklon koji može da reši dilemu šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih i da pri tom budete sigurni da niste pogrešili. Jedan poklon koji sam po sebi izražava ljubav i privrženost, dok suptilno otkriva romantičnu stranu onoga ko poklanja. Naravno, to je cveće. Drugo ime ljubavi. Zaštitni znak Dana zaljubljenih.

Neko bi pomislio da cveće nisu dovoljno kreativne ideje za Dan zaljubljenih. Ali to ne mora da znači. Postoji milion mogućnosti kombinovanja, ukrašavanja i prezentovanja istog. A ono što je najvažnije… Sa njim se ne može pogrešiti. Svaka žena voli cveće. Nema žene na svetu kojoj nije zaigralo srce kada joj se uruči raskošan mirisni aranžman u ruke.


Cveće za Dan zaljubljenih


I sama istorija nam govori da je cveće za Dan zaljubljenih idealan poklon i zaštitni znak praznika koji slavi ljubav. Darivanje cveća za Dan zaljubljenih je nastalo od starog običaja da se kroz cvetni aranžman prenese neverbalna poruka voljenoj osobi. Nekada zaljubljeni nisu mogli slobodno da se kreću, sastaju, razgovaraju… Ali su zato imali kreativne ideje i davajući svakom cveću značenje, iskazivali svoja osećanja kroz bukete koje bi darivali.

Naravno, ta neverbalna komunikacija kroz cvetne aranžmane se izbugila. Jer realno, sada svako može javno da iskazuje svoju ljubav i deli vreme i prostor sa voljenom. Više nema cveća koje označava ljubomori, niti mržnju, tugu ili posesivnost. Sada se cveće bira po lepoti i naklonostima osobe kojoj se daruje. Sada svaki cvet ima samo jedno značenje. Ljubav.


Aranžmani za Dan zaljubljenih


Ako još niste rešili pitanje šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih i trebaju vam neke kreativne ideje, evo nekoliko kreativnih i cvetnih. 

Elegantno cveće


Za početak, lepa ideja je korpa sa cvećem ukusno aranžirana sa crvenim ružama, elegantrnom penelopsis orhidejom i romantičnom astromerijom. Cveće je upotpunjeno finim pićem i sitnim detaljima koji celokupnom cvetnom aranžmanu daju notu elegancije i prefinjenosti. Savršeno za žene od stila.

Idealno za mlade i zaljubljene


Za nešto mlađe i zaljubljene, i one koji vole neobične i netradicionalne stvari, to može da bude simpatičan medvedić napravljen od cveća. Posle nekog doba, žene prerastu svoje plišane medvediće, ali jedan ovakav poklon pokazuje kreativnost i simpatičnost.

Za velike ljubavi


Za one koji svoju ljubav žele da pokažu na sva vrata, kao i svoju predanost i kavaljerstvo, tu je aranžman koji pruža mali obrt i originalnost na najpoznatiji cvetni indikator velike ljubavi. To je 101 ruža u dubokoj korpi sa sitnim rustičnim detaljima kao kontrast. Pravi poklon koji će oboriti svaku ženu s nogu.

Ove tri kombinacije, za tri vrste ljubavi, su dovoljno kreativne ideje za Dan zaljubljenih da obore s nogu svaku ženu. A ako se ne slažete, tu je široka ponuda cvetnih aranžmana na sajtu i sigurno će se naći idealan aranžman koji najbolje opisuje vas i vašu voljenu.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom