Online cvećara Dunjin cvet

Kreativne ideje za 8. mart

Već kada se februar bliži kraju, naročite muški deo populacije prepravi pitanje šta kupiti za 8. mart. Ovo najviše brine zapravo mlađi deo te muške populacije koji imaju devojke i još ulažu velike napore u to da im se svide. Zato se oni mnogo više brinu oko toga šta kupiti devojci za 8. mart, ali ne može se reći da zaboravljaju i ostale žene u njihovim životima. Majke, bake, koleginice… I one dobiju svoj deo pažnje, kao što i treba. Mada kreativne ideje za 8. mart i ne moraju da budu toliko neuobičajne.

Zna se da su najlepši pokloni za 8. mart oduvek bili cvetni aranžmani i buketi. Cveće je najprodavaniji poklon za 8. mart. I mada jeste najprodavaniji poklon, ne znači da ne može biti deo kreativne idje za 8. mart. Na kraju krajeva, sa cvećem se može svašta izvesti, i šta god da se smisli za taj dan, sa cvećem je još lepše.


Poklon za koleginicu ili prijateljicu za 8. mart

Svi imaju koleginice, prijateljice, drugarice. One čine neizbežan, ali lep deo svačijeg života. I mada su žene još davno izborile svoja prava za ravnopravnost, što ovaj praznik i slavi, suptilna borba i dalje traje. A tome se treba diviti.

Zato, kome trebaju kreativne ideje za 8. mart, preporučujemo da poklonite lale. Kao prvo, lalama se ni jedna žena ne bi nadala. Retko ko izabere da pokloni lale u moru cveća. Kao drugo, one simbolizuju ženski ponos i slavu, kao i borbu za njihova prava. To je najlepši poklon za 8. mart jednoj ženi koja se još probija i bori za svoj uspeh.

Kako bi to odavanje poštovanja ženi za njenu borbu bilo potpuno, lep gest je uz cveće pokloniti i lepu čestitku za 8. mart u kojoj iskazujete svoje poštovanje i divljenje. Lepe reči će na svaku ženu ostaviti dubok utisak, i pamtiće taj znak pažnje jako dugo.


Najbolji poklon za majku ili baku za 8. mart


Majke i bake su već žene koje imaju određeno iskustvo iza sebe i to su osobe koje više brinu o drugima, o svojim bližnjima, nego o sebi. A nekada, one same ne primete da li i koliko znače svojim bližnjima.

Kada su u pitanju ideje za poklon za 8. mart majkama i bakama, tu su nenadmašive orhideje. Ovo cveće je simbol elegancije, luksuza i bogatstva. Poklanjanje ovog cveća ženi pokazuje se koliko joj se divimo, koliko nam je posena, jedinstvena. A to je upravo ono što je potrebno majkama i bakama. Nešto da im pokaže da njihov trud nije uzaludan i da zaista znače svojim bližnjima.

Deo kreativne ideje za 8. mart je dodati finu bombonjeru uz cveće sa malom porukom za dodatni akcenat. Možete pokloniti kutiju čokoladnih pralina na kojoj stoji kutija sa orhidejama. Ovakav aranžman sa čokoladama i cvećem u kutiji je vrlo sveden i daje još veći akcenat eleganciji poklona.


Šta kupiti devojci za 8. mart


Sa devojkama je malo drugačije. Emocija koja treba da dodje u prvi plan jeste ljubav. Potrebno je pokazati nežnost i romantiku.

Cveće samo po sebi pokazuje nežnost i ljubav, ali to može da bude i još naglašenije. Kada je u pitanju šta pokloniti devojci za 8. mart, tu kreativnost može da se ispolji na drugačiji način. Ovde kreativne ideje za 8. mart uključuju način aranžiranja cveća.

Verovatno niste znali da se prodaju aranžmani u obliku srca ili u obliku mede celog napravljenog od cveća i još sam nosi cveće. Ovakav jedan aranžman bi svakako iznenadio svaku devojku i sigurno bi pamtile takav poklon do kraja života.

Kreativne ideje za 8. mart supruzi


Supruge su već žene koje su prošle period udvaranja i otišle korak dalje. I mada bi romantika stalno trebala da vlada u braku, češće se pod uticajem svakodnevnice to promeni. Vrlo često se dešava i da pokloni koje dobija od supruga za 8. mart deluju kao da su kupljeni iz obaveze, da ne pokazuju koliko im znače, da je ljubav i romantika još uvek prisutna i nema iznenađenja.

Zašto ne bi promenili to? Evo jedne vrlo kreativne ideje za 8. mart koja će iznenaditi, osvežiti i ponovo učvrstiti brak. Nešto što ni jedna supruga ne bi očekivala.

Izaberite jedan raskošan buket cveća ili cvetni aranžman koji je najbolje opisuje i onda, ono neočekivano, pošaljite joj ga na kućnu adresu sa misterioznom ceduljicom. Nakon toga pojavite se sa flašom dobrog vina i proslavite dan samo vas dvoje. Potpuno neočekivano. Za još veće iznenađenje, možete u ceduljici napisati uputstva gde i kako da vas pronadje, pa provedite vreme sami u restoranu, na večeri, ili nekom mestu vama značajnom. Oborićete je s nogu.

I eto. Ko kaže da kreativne ideje za 8. mart moraju biti komplikovane? Dovoljno je izabrati lepo cveće ili cvetni aranžman i dati lični pečat poklonu. Svaka žena ceni detalje.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom