Online cvećara Dunjin cvet

Izjavite ljubav cvećem

Još od pamtiveka emocije su se izražavale darivanjem poklona, cveća, poklanjanjem sitnica i pažnje. Ljubav se i danas najčešće izražava na sličan način, a sigurno je da poklanjanje različitih buketa cveća kojima želimo da iskažemo ljubav nikada neće izaći iz mode.


Pravi smisao poklon dobija tek kada probudite osećanja druge osobe, bilo da darujete buket cveca ili bombonjeru. Zanimljivo je napomenuti da svaki cvet ima svoje značenje, pa kada želite da izjavite romantičnu ljubav, sigurno nećete pogrešiti ako kupite ruže. Prijateljicama poklonite iris, a majkama orhideju.


Prvi korak u pokazivanju emocija jeste poklanjanje jedne ruže. Simbol ljubavi, posebnosti, ali strasti, to je ruža. Naravno, nekada se cvetni aranžmani koji, pored cveća sadrže i dodatni poklon ipak bolje uklapaju u priliku.

Crveno, volim te, crveno!

Svi to znaju, ali da pomenemo opet. Crveno je boja ljubavi. Volim te na jeziku cveća izražava se crvenim cvetom, i to ne bilo kojim, nego crvenom ružom. Međutim, ne mora samo crvena ruža da izrazi partnersku ljubav. Neočekivani cvetni aranžmani, crvene ruže i hrizanteme ili kombinacija crvenih ruža i belih orhideja, sigurni smo da će vašu partnerku oduševiti.


Stoga, kada ste svojoj lepšoj polovini poslednji put poklonili buket cveca?


Ne čekajte posebnu priliku, prilika vam nije potrebna. Cvetni aranžmani sa porukom i poklonom su idealno rešenje za priliku bez povoda, zato pogledajte odmah šta vaša cvecara online ima u svojoj ponudi.

Njeno veličanstvo – ruža!


Koji je bolji način za izražavanje jakih emocija nego cvetni aranžmani sačinjeni od crvenih ruža? Kada želite da oduševite svoju voljenu osobu, nećete pogrešiti ako izaberete buket ruža ili pak možete da izaberete i kombinujete dve boje ruža, crvene i bele ili dve vrste cveća.


Cvetni aranžmani koji se sastoje od crvenih ruža i orhideja vašu partnerku će očarati, a ako uz to ide i poklon (piće, bombonjera), sigurni smo da nećete pogrešiti. Neobuzdana strast i posvećena romantična ljubav ili prevedeno na jezik cveća, to je ruža.


A žuta ruža?


Iako je prva pomisao na žutu boju ljubomora, buket cveca sačinjen od žutih ruža odličan je poklon za prijateljice, jer žuta boja predstavlja boju prijateljstva, divljenja i iskrenih emocija.

Buket cveca – univerzalni glasnik ljubavi

Cvetni aranžmani, jedan cvet ili buket cveca uvek dobro dođu kada želite nekoj osobi da pokažete koliko vam je stalo do nje. Devojci, suprugi, mami, baki, prijateljici… Kada reči nisu dovoljne, buket cveca će pomoći da iskažete svoja najdublja osećanja. Prva godišnjica ili 50. godišnjica braka, nije važno, ništa bolje od cveća neće reći „Volim te“.

Lala je prva ljubav


Prva romansa, nespretno izražavanje osećanja i želja da pokažete koliko vam je do nekoga stalo… E u takvim situacijama, dobro će vam doći buket cveca ili još bolje buket lala.


Crvene, ljubičaste ili žute? Birajte boju cveća prema ukusu vaše drage osobe, a ako ne znate kako ljubičasta lala ili kako buket lala izgleda, cvecara online će vam pomoći pri odabiru poklona.

Ljiljani – nesebična ljubav i posvećenost


Ljiljani su simbol nesebične ljubavi i predanosti, pa se cvetni aranžmani sačinjeni od ljiljana često poklanjaju prijateljicama, majkama, bakama, sestrama. Posebne prilike, kao što su rođendani, proslave diplomiranja, rođenja deteta, godišnjice braka, idealni su da svojim dragim osobama poklonite ovo cveće.

Orhideja – nesebična ljubav majke i deteta


Kraljevski cvet i savršen poklon za dan majki jeste orhideja. Cvetni aranžmani sačinjeni od orhideja su pravi izbor za ove posebne prilike, pogotovu kada želite svojim najdržima da pokažete koliko vam je stalo do njih.


Međutim, kada ne možete da se odlučite kakav buket cveća biste poklonili najdražoj osobi, a želite ipak nešto posebno, onda je cvecara online odlična prilika da pregledate ponudu. Danas je prodaja cveca veoma popularna, ali da bi vaš poklon bio primećen, morate izabrati cveće koje će savršeno iskazati vaše emocije!

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom