Online cvećara Dunjin cvet

Izbor cveća za venčanje iz snova

Najlepši dan vašeg života se bliži i sve mora biti savršeno. Od svečane sale, muzike, venčanice, pa do onih detalja koji čine da sve bude još bajkovitije. Dekoracija vencanja ne bi bila potpuna ukoliko bi cvetni aranzmani izostali.


Cvetni aranzmani su neizostavni kod mlade u vidu bidermajera, zatim kod mladoženje na reveru, ali i na mladenačkim kolima. Ukrašavanje prostora i stolova doprinosi atmosferi i čini da sve dobije posebnu notu. Međutim, treba odabrati pravi cvet, osmisliti bukete i sve to ukombinovati sa ambijentom. Nimalo lak posao, ali prodaja cveca online nikad nije bila jednostavnija uz sajt Dunjin cvet, zahvaljujući kom će na dogovorenu adresu i u pravo vreme biti obezbeđena dostava cveca.

Mladine slatke muke


Priprema venčanja je za mladu posebna, slatka muka. Od malena se mašta o tom danu i sve bi trebalo biti savršeno. Bidermajer može biti u potpunosti u skladu sa venčanicom i biti bele boje, tačnije napravljen od belo roze ruža i alstromerije. Važno je i da ovaj ukras odgovara stilu za koji su se odlučili mladenci, pa može biti i upadljiv i jedinstven poput buketa orhideja, antrijuma i ornitogaluma. Zahvaljujići internetu, prodaja cveca online pruža pravu riznicu uvida i omogućava da na lakši način snovi postanu stvarnosti.

Mladoženja na visini zadatka


U kombinaciji sa odelom i cipelama, a neretko i da se slaže sa bidermajerom, takvi su cvetni aranzmani koje biraju buduće mladoženje za rever svog sakoa. S obzirom na to da muškarci manje pažnje obaćaju na detalje, prodaja cveca online, a ne obilazak klasičnih cvećara je za jači pol pravo olakšanje. Dostava cveca nam je pokazala da su bele ruže njihov čest izbor.

Sunce i cveće u kosi


Lepo vreme i nabujala priroda omogućavaju razigranu maštu, samim tim i mogućnost da dekoracija vencanja bude kao iz sna. Buduće mlade žele da budu drugačije, pa se često odlučuju da im uz osmeh, cvetni aranzman u kosi bude najlepši ukras. Poslednjih godina se veliki broj mladenaca odlučuje i da napravi fotografisanje pre samog venčanja, pa je dostava cveca za baš tu priliku, najbolja opcija.

Gosti u skladu sa bajkom


Dekoracija vencanja ne bi bila potpuna ukoliko i gosti ne bi imali nešto zajedničko sa mladencima. Bilo da su u vidu narukvica za dame, ili klasični ukras koji se kači na gornji deo odeće, cvetni aranzmani za goste nešto su što ostaje lepa uspomena nakon slavlja. Cvetić za ruku napravljen od orhideje može biti pravi izbor.

Dekoracija prostora


Dostava cveca na vreme omogućava da i svečana sala u kojoj se održava venčanje bude uređena kako treba. Ukoliko odlučite da treba još koji buket, prodaja cveca online je najefikasnije rešenje da brzo i jednostavno pronađete baš to što nedostaje. Beli ljiljan i ljubičasta alstromerija mogu biti idealni za dekoraciju stolova.

Baldahini i venčanje na otvorenom

Lepo vreme omogućava da venčanje bude kao iz filma, u prirodnom ambijentu. Otvoreno nebo i priroda ostavljaju puno prostora za igru, pa dekoracija vencanja može biti pravi izazov i zadovoljstvo. Cvetne lopte od hrizantema i ruža dodaće čitavoj priči unikatnu notu.

Ukrašavanje automobila


Dekoracija vencanja obuhvata i ukrašavanje automobila. Najvažnije je da mladenačko vozilo bude drugačije okićeno od ostalih. Cvetni aranzmani mogu se napraviti samo za retrovizore i tako dati čitavoj sviti retro izgled.

Venčanje je poseban dan i zato je dozvoljeno sanjariti. Kreativne ideje i idealno cveće potražite na našem sajtu i doživite svoje slavlje i u mašti.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom