Online cvećara Dunjin cvet

Dragim ženama za 8. mart

Iako se, istorijski, 8. mart vezuje za pobedu koju su žene izvojevale boreći se za jednakost u ekonomskom, društvenom i političkom smislu, većina nas taj datum vezuje za tradiciju. Ono što tradicija nalaže je da se na taj dan ženama posvećuje posebna pažnja, kao i da se daruju. I dok neki muškarci trče u najbolje opremljene cvecare u Beogradu, a drugima je draža prodaja cveca online, svi oni su u potpunoj panici, vođeni samo jednom mišlju, jednim pitanjem: Kako odabrati pravi poklon dragim ženama za 8. mart?

Naučite značenje cveća

Najčešći i po mnogima najlepši poklon, kako za 8. mart, tako i bilo kojom drugom prilikom, jeste lep buket cveca. I iako oko samog Međunarodnog dana žena cvecare u Beogradu krase cvetni aranzmani svih veličina i boja, pre nego što odaberete pravi za vama bitnu ženu, raspitajte se o značenju svakog od cvetova iz tog aranžmana. Recimo, ako kupujete karanfil, koji je postao simbol ovog praznika, birajte kombinaciju bele boje, koja označava ljupkost i nežno roze, koja označava nezaborav. Kombinacijom ove dve boje ćete ženi dati do znanja da bez nje ne možete. Tulipani ili ruže u crvenoj boji su izraz ljubavi, dok je plavi zumbul savršen način da od nekoga tražite izvinjenje ili oprost. Ukoliko buket cveca kupujete sestri ili prijateljici, odaberite margarete, pošto one označavaju nevinost i čistoću, ali su takođe i simbol odanosti.

Spojite lepo i korisno


Mada su cvetni aranzmani obično prvi izbor pri kupovini poklona za 8. mart, uvek imate i drugi izbor. Naime, postoje prekrasne saksijske biljke kojima možete da izrazite svoju privrženost, ljubav ili divljenje bilo kojoj ženi. Pored toga što će osvežiti i ulepšati svaki prostor, saksijske biljke su takođe korisne i za zdravlje. Ublažavaju sve vrste pozadinske buke, te čine vaš životni prostor prijatnijim. Takođe, popravljaju kvalitet vazduha tako što povećavaju vlažnost, redukuju količinu prašine i raznih zagađivača, dok nije zanemariv ni njihov uticaj na naše duševno zdravlje, pošto umanjuju stres i čine nas srećnijima. Retke su cvecare u Beogradu koje ne nude saksijsko cveće, ali ako nemate vremena da prošetate i razgledate, prodaja cveca online je idealno rešenje za vas.

Pažljivo slušajte

Svaka žena će vam u nekom trenutku dati do znanja šta joj se sviđa i šta voli. Neke će to uraditi suptilnije, a neke direktno, dok je na vama samo da pomno slušate. Na ovaj način, kada dođe trenutak da odaberete poklon, vi ćete već imati neke smernice ili konkretno rešenje negde u rukavu. Na primer, ako vam je žena u nekom trenutku spomenula kako se otvorio fenomenalan novi restoran, osmislite romantično veče koje će vas, sasvim slučajno, odvesti baš tamo. Ukoliko još to veče otpočne uz savršen buket cveca, kvalitetne belgijske praline i komplimente na račun njenog izgleda, možete slobodno da se opustite i uz osmeh pustite da vas noć sama vodi.

Budite kreativni


Ukoliko ste umetnički tip, ili prosto imate spretne ruke, možda možete i sami da napravite neki poklon. To čak ne mora da bude ni nešto opipljivo. Možete prosto da osmislite zanimljive aktivnosti za ceo dan ili vikend pa da vaš poklon bude jedno fantastično iskustvo i sećanja kojima ćete se uvek rado vraćati. S druge strane, ako baš i niste preterano kreativni, ni to nije problem. Na vašu sreću, cvecare u Beogradu su prepune kreativaca čiji će vam cvetni aranzmani omogućiti da bilo koju ženu obradujete i zadivite. Naravno da postoje žene koje vole jednostavne stvari, poput crvenih ruža, i kojima će buket cveca biti i više nego dovoljan, onim drugima, koje više cene neobične stvari, možete da poklonite baš to što žele. Najraznovrsniji cvetni aranzmani u korpama, kutijama, staklenim činijama ili šoljama, kao i oni u obliku medvedića, brodova ili srca mogu se naći ako posetite najpoznatije cvecare u Beogradu. Pored toga, prodaja cveca online vam pruža priliku da se cvetni aranzmani po vašem ukusu nađu na adresi vama drage žene baš onda kad vi to želite, i to u kombinaciji sa bombonjerom i flašom dobrog vina.

Bez obzira na to koji poklon ćete odabrati, ne zaboravite da su poštovanje, nežnost i lepe reči nešto što će ceniti svaka žena, bez obzira na dan u nedelji ili datum u godini.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom