Online cvećara Dunjin cvet

Da vaše cveće na venčanju bude najlepše

Želite da vaše cveće na venčanju bude najlepše. Isto to želimo i mi u Dunjinom cvetu. Najlepši bidermajeri su naš omiljeni zadatak! Ako ste nedavno uhvatili bidermajer, verovatno već uveliko razmišljate o ovome. Mi smo tu za snove koje imate o svom venčanju.


Venčanja po pravilu bace u zasenak sve druge događaje te godine. Svaki detalj je bitan za dekoraciju venčanja. Dekoracija za svadbe po pravilu uključuje i bukete cveća, dekoraciju stola za svadbe i bidermajere. Cvetni aranžmani za svadbe često zavise od kume, sverkve ili najbolje drugarice. U nekim krajevima običaj je da se kupuju, odnosno mladi donose, dva bidermajera, jedan koji mladi daruje kuma, i koji neko treba da uhvati, i drugi od svekrve.


Za vas smo pripremili i aranžmane za auto, cveće za revere, cveće za ruku i cveće za kosu, poklone za venčanja, i naravno – najlepše bidermajere, i bidermajere od ruža. Cvetni aranžmani u gelu, u staklu, u obliku mede ili srca kombinovani sa ružama, orhidejama, amarilisom, ljiljanima i drugim cvećem imaju svoje mesto na ceremoniji venčanja i tokom zabavnog, nezvaničnog dela.


Pogledajte naše ideje za savršeni bidermajer. U ponudi imamo ruže jarkih i nežnih boja, bukete sa orhidejama, zumbulima, hrizantemama, hortenzijama i ponekim izuzetno lepim vrstama cveća koje će vas oduševiti.


Dekoracija za venčanja uključuje i cvetne aranžmane za svadbe koji će se nalaziti u prostoru koji ste odabrali za svoj specijalan trenutak. Romantična, šarena, srca nežnih boja, cveće u gelu, staze od cveća i mnogo drugih kreativnih rešenja možete videti na ovom sajtu. Ovde ćete pronaći i ono što vam je oku milo za dekoraciju stola za svadbe. Pripremamo posebno lepe cvetne aranžmane koji se stavljaju na rever, i na ruku: orhideje, ruže, i lizijantus. Cveće za kosu izrađujemo u obliku venčića sa sitnim belim cvetićima gipsofile, i mini ružama.


Oduvek ste želeli sobu punu prelepog cveća na dan venčanja? Priredili smo nekoliko saveta za cvetne aranžmane za svadbe koji će vam olakšati proces pripreme.


Verovatno ćete od svog cvećara kupiti više cveća za taj dan nego za bilo koju drugu priliku u životu. Cvećara i aranžeri koje izaberete imaju po prirodi veliku ulogu u tome kako će sve na kraju izgledati. Pored svog svadbenog buketa, najlepšeg bidermajera, potrebni su vam buketi cveća za zvanice i goste, cveće za rever za mladoženju, očeve i muškarce na svadbi, kao i za žene. Uz to, prostorija predviđena za ceremoniju treba da ima dekoraciju za svadbu, i cveće vam treba za dekoraciju stola za svadbu.


Da biste bili sigurni da će sve ići kako ste vi zamislili, da imate sveže bukete i da se oni uklapaju u vaš budžet i organizacione planove, najvažnija odluka je kome ćete poveriti dekoraciju venčanja.


Ne postoji „pravo“ i „pogrešno“ cveće za venčanje


Dekoracije venčanja zavise od vašeg ličnog izbora i ukusa. Koje ćete cvetne aranžmane izabrati zavisi od toga šta se uklapa u generalnu temu dizajna prostora, i od vašeg budžeta. Manje je i u ovom slučaju više. Cveće je ona višnjica na vrhu, dodaje boju i pojačava utisak koji daje odabrana dekoracija. Dobro pozicioniranje cvetnih aranžmana za svadbe, i dodavanje zelenih biljaka u prostor za ceremoniju stvoriće utisak da imate više cveća nego što zapravo imate. Mi u Dunjinom cvetu delimo vašu viziju najlepšeg venčanja i dekoracije za svadbu! Obratite nam se za savet.


Inspiracija dolazi iz knjiga i magazina


Ako nemate ideju kakvo biste cveće zapravo želeli, počnite od štampe, magazina i knjiga o baštovanstvu. Ovo vam može dati dobru predstavu o značenju cveća, vrstama cveća i jeziku cveća. Postoji i klasično svadbeno cveće s kojim jednostavno nema greške. To ne znači da se morate vezivati za obrasce i ne smete ništa novo da smislite, bitno je da znate da razlikujete klasičan od neobičnog izbora dekoracije za svadbu.


Odredite svoj budžet za cvetne aranžmane


Pre nego što postanete preplavljeni uzbuđenjem zbog nastupajućeg događaja, uradite matematiku, i budite realistični. Nije loša ideja da imate dve liste, jednu “must have” i drugu kao “listu želja” za ostalo cveće. Budite spremni na malo osvežavajuće kreativnosti vaše cvećare. Skuplje cveće birajte za najlepši bidermajer, dok dekoracije stola za svadbe mogu da budu izuzetno privlačne i bez najređih vrsta cveća na tržištu. Ako je ceremonijalna žurka u bašti gde već ima cveća, ne ustežite se da dodate cvetne aranžmane za svadbu. Svo cveće je lepo, bilo da je skupo ili jeftino. Bitnije je da li je sveže i da li vam odgovara cena. Bidermajeri od ruža su klasika koju cvećar može napraviti na čarobno maštovit način.


Razmislite o bojama


Boje su važna stvar kod odabira dekoracija za venčanja. Lepo je kada dopunjuju venčanicu, dekorativne elemente u prostoru, i zvanice na venčanju. Bitno vam je i da se cveće vidi u prostoru i da se ne utopi u obilje drugih detalja dekoracije za svadbu.


Belo cveće: ruže, orhideje, kamelije, jasmin, gypsofila
Roze: ruže, karanfili, božuri, neke vrste ljiljana i lala
Lavanda: zumbul, iris, sasa, žavornjak, frezija
Žuto: suncokret, lala, gerber, ljiljani
Crvena: ruža, dalija, gerberi, amarilis


Dekoracije za svadbu


Razmislite o tome kakvu ulogu ima cveće na vašem venčanju. Cveće je prigodno za sve vrste ceremonija, i naročit utisak daje na crkvenom venčanju. Bidermajer i buketi za goste su obavezni. Cvetni aranžmani za crkvu (ili drugo mesto venčanja) mogu biti postavljeni na stepenice, uz klupe, na oltar, pored prozora, svećnjaka. Neke crkve se ovome protive, tako da proveriti unapred nije naodmet. Isto je i sa protorijama matičara u opštini, ali oni se svakako neće protiviti da donesete jedan svoj specijalni cvetni aranžman za svadbu. Cvetni aranžmani u ukrasnim kutijama, ljuljaškama, kavezima za ptice i korpama koje možete naći u Dunjinom cvetu upotpuniće svako Vaše slavlje.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom