Online cvećara Dunjin cvet

Cvetni aranžmani u korpama su uvek u modi

Buketi cveća, cvetni aranžmani, cvetni aranžmani u korpama, pokloni su koji nijednu devojku neće ostaviti ravnodušnom. Aranžiranje cveća predstavlja umetnost, a cvetni aranžmani i cvetni aranžmani u korpama izgledaju kao prava mala umetnička dela. Svaki cvet šalje neku simboličnu poruku.


Cvetni aranžmani od različitih vrsta ruža


Poznato je da su ruže kraljice cveća i da simbolizuju ljubav. Kao što cveće ima svoju priču, tako i boja cveća ima svoje značenje. Tako su crvene ruže oduvek bile simbol strastvene ljubavi, a u nekim kulturama simbolizuju i životnu snagu. Cvetni aranžmani u korpama od crvenih ruža idealan su poklon ako želite da nekom pošaljete ljubavnu poruku.

Bele ruže prenose poruku vernosti, dok su ruže žute boje cveće radosti i energije. Ako želite da nekome poklonite cvetni aranžman od ružičastih ruža onda to darujte prijateljici, jer je ovo cveće simbol prijateljstva. Cvetni aranžmani od 101 ruže svakako su jedan od najlepših cvetnih aranžmana i poklon koji nikada ne izlazi iz mode.

Naravno, pored ruža, cvetni aranžmani u korpama mogu biti napravljeni i od orhideja, ljiljana, zumbula. Bez obzira na povod, cvetni aranžmani i cveće u korpici jeste originalan i kreativan poklon koji se pamti.


Korpa sa cvećem sve traženiji poklon


Korpa cveća iz godine u godinu postaje sve popularniji poklon, zato u velikom broju cvećara Beograd možete naći već gotove cvetne aranžmane u korpama. Naravno, uvek se može napraviti specijalna korpa sa cvećem po vašoj želji.

Ukoliko želite da dragu osobu dodatno iznenadite, možete to uraditi tako što ćete se dogovoriti sa cvećarom oko dostava cveća na kućnu adresu. Veliki broj cvećara danas nudi i ovu vrstu usluge.


Online cvećara Beograd Quince flower nudi veliki izbor cvetnih aranžmana


Cvećara Quince flower jedna je od online cvećara Beograd koja u svojoj ponudi ima veliki izbor korpa sa cvećem i cvetne aranžmane napravljene od različitih vrsta cveća. Aranžiranje cveća u korpi samo je jedna od usluga koju nudi ova cvećara. Cvetni aranžmani od crvenih ruža, korpa cveća napravljena od mešovitih belih i crvenih ruža samo su deo proizvodnog asortimana ove cvećare. Pored ovih klasičnih korpa cveća, u ponudi su i cvetni aranžman amarilis i brasika u gelu i cvetni aranžmani u korpi sa orijentalnim ljiljanom. Aranžmani koji takođe privlače pažnju su i cvetni aranžmani žabica i cvetni aranžmani Zeleni meda koji je zaista napravljen tako da ima izgled mede. Ovo može biti jedan lep poklon za rođendan namenjen devojčicama, ali i devojkama. Za one koji imaju specifičan ukus tu su i cvetni aranžmani u šoljici, kao i cvetni aranžmani u koferu. Priznaćete da je ovo i više nego jedinstven poklon koji se ne zaboravlja.


Izaberite poklon sa stilom


Cvećara Quince flower pored cveća ima i veliki izbor čokolada i kvalitetnih pića koji mogu biti prateći poklon vaših korpa sa cvećem. Tako se na primer možete odlučiti za cvetni aranžman sa crvenim ružama i pićem i bombonjerom.

Gift shop ove cvećare jeste idealno mesto da odaberete poklon sa stilom i obradujete vama dragu osobu. Ljubazno osoblje je tu da vam pomogne oko izbora korpa sa cvećem, cvetnog aranžmana u korpama. Povod da se pokloni cvetni aranžman ne mora uvek biti neki vama važan datum, ponekad je to baš ona sitnica koja će obojiti tmuran dan vama dragom biću. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom