Online cvećara Dunjin cvet

Cvetni aranžmani u bojama jeseni

Sa prvim hladnim jesenjim danima, potrebna je toplija odeća, nečija ruka da vas ugreje, a za dodatnu toplinu oko srca, tu su cvetni aranzmani kao idealan poklon za nju.

Manje sunca i kraća obdanica nisu razlog da ne obojite nečiji dan i oterate jesenju melanholiju. Iako se čini da se u ovo doba godine priroda uspavljuje, sasvim je dovoljno boja i cvetova da se napravi poklon za nju, njenu mamu i rođendanski poklon koleginici.

Što šareniji cvetni aranžmani – to bolje


Najlepši buketi su jedinstveni i pravljeni baš po meri određene osobe. Jesenji cvetni aranzmani mogu biti različitih boja i tekstura, iako mnogi smatraju da je tada sve tamno i sivo.


U osnovi može biti neko jednostavno cveće poput ruža crvene ili bele boje. Zatim se dodaju egzotični cvetovi različitih boja. Žuta, crvena, narandžasta, ljubičasta – kombinacija je mnogo, jer je suština napraviti živopisan i dinamičan buket, koji će razvedriti i najtmurniji dan. Buket napravljen od alijuma, ruža i hrizantema je pravi primerak raskoša i bogatstva boja.

Cvećara online – poklon za nju bez mnogo muke

Verovatno znate da određene boje govore neke stvari o onom ko ih izabere, ali da li ste čuli da i cveće priča neku svoju priču. Kada su jesenji cvetni aranzmani u pitanju, margarita je prava riznica bajki. Ovaj cvet simbol je dugog života, a svaka boja ima drugo značenje. Crvene margarite simbolišu strast, a bele ukazuju na vernost onog ko ih poklanja. Cvećara online je pravo mesto gde možete pronaći idealan buket ukoliko nemate dovoljno vremena. Koju god kombinaciju izaberete i koliki god da je buket, dostava cveca na kućnu adresu biće vam saveznik za svaku priliku.

Dostava cveća za svaki događaj


Darivanje cveća nikada neće izaći iz mode, a svaka situacija je dobar povod za šareno, mirisno iznenađenje. Sa buketom od gladiola, jednog od jesenjih cvetova, ne možete pogrešiti. U cvećari “Dunjin cvet” možete biti kreator buketa ili jednostavno dozvoliti da vešte ruke i razigrana mašta ljubaznog osoblja naprave malo umetničko delo. Cvetni aranzmani sa alstromerijama, ružama i pratećom dekoracijom idealni su za svaku damu, bez obzira na priliku.

Jesenjim venčanjima dodajte malo šarene magije


Prijatne temperature i povratak sa godišnjih odmora su razlog zbog kog se brojni mladenci odlučuju da sudbonosno “da” izgovore u prvim jesenjim danima. I kao za bilo koju proslavu, dekoracija prostora, stolova, dvorišta i gostiju je nezaobilazna, a dostava cveca je pomoć koja stiže u pravom trenutku.


Ljubičaste kale u staklu su novi trend koji će doprineti ramantičnoj atmosferi na venčanju. Bidermajer od narandžastih i crvenih ruža idealan je unese dodatne boje ukoliko dan proslave bude bez sunca i oblačan.

Cvećara kao saveznik slavskih trpeza

Sa jesenjim danima stiže i veliki broj slava. Domaćicama su potrebni buketi kojima će ukrasiti slavsku trpezu, a neretko gosti poklanjanu cvetne aranzmane. Idealna kombinacija u koju stanu poklon za nju, njega i decu ne košta mnogo, a izgleda veoma lepo i otmeno. Korpa u kojoj se nalazi cvetni aranzmani sa crvenim ružama, piće i bombonjera – pogodan su dar koji lepo izgleda i kao ukras.


Iz cvećare “Dunjin cvet” mislili su na sve oni koji su u ovom periodu pretrpani obavezama, a broj slava koje treba posetiti veliki, pa na njihovom sajtu mogu brzo pronaći sve što im treba. Za celokupan ugođaj, tu je i dostava cveca koja stiže u dogovoreno vreme na određenu adresu.

Jesenja bajka na klik od vas

Bilo da se odlučite da “Dunjin cvet” posetite lično na adresi Sarajveska broj 45 ili je ipak cvecara online vaš izbor, nećete pogrešiti. Na jednom mestu pronaćićete sve što vam treba da bilo koja proslava postane čarobna. I ne zaboravite da su sitnice sreća i da one boje život, a da jedan buket može učiniti čuda.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom