Online cvećara Dunjin cvet

Cvetni aranzmani – originali pokloni za mladence

Ukoliko želite da budete upamćeni, budite svoji i originalni. Isto pravilo važi i ukoliko pripremate iznenađenje za nekog, jer će ono biti uspomena koja će i posle mnogo godina crtati osmeh na nečijem licu. Cvetni aranzmani i poklon za vencanje takođe mogu biti takvi ukoliko ih začinite sa malo mašte i puno ljubavi.

Dok se mladenci brinu da sve prođe kako treba i da baš njihova proslava bude kao iz bajke, gosti imaju druge probleme i to ne baš jednostavne-treba pronaći pravi poklon za vencanje. Varijacija na temu je na pretek, a praktičnost je uglavnom prva stavka prilikom izbora. Cvetni aranzmani su deo prateće opreme, a prava riznica ideja može se pronaći na cvecara online sajtovima. Izbor mogu biti jednostavni buketi napravljeni od ruža, margareta, gerbera, orhidela i ljiljana. Za one maštovitije i slobodnije, tu su cvetni aranzmani od kala, hortenzija, ranunkule i lijatrisa. Izbor može biti i cveće nežnijih boja, ali i ono upadljivo koje krase boje poput narandžaste, ljubičaste i ciklama.

Cvetni aranzmani koji prate trendove


Ukoliko pripadate kategoriji ljudi koji prate modu i žele da sve bude u skladu sa onim što je moderno, poklon za vencanje i cvetni aranzmani bi trebalo da isprate vašu priču. Buketi sa puno detalja i raznih boja pravi su pogodak, a još ukoliko ih poklanjate osobi sličnih afiniteta, oduševljenje neće izostati. Cvecara online je dobar saveznik ukoliko tražite nešto baš ovakvo, a na fotografijama možete videti koliko je moguće prepustiti se igri.

Retro pokloni na nov način


Retro je već nekoliko godina omiljeni stil kada je reč o dekorisanju enterijera. Zavladao je i modnom scenom, a svoje ljubitelje je pronašao i kod onih romantičnih dama kojima je inspiracija za mnogo toga. Retro trend nije zaobišao ni razna slavlja, pa se mnogi mladenci odlučuju da najlepši dan njihovog života bude u skladu sa stilom koji je vladao polovinom prošlog veka, pa čak se iznajmljuju i automobili iz tog doba. Čuveni vintidž je pravi izbor i za dekoraciju cveća, ali i kao idealan poklon za vencanje. Drvene, pastelno obojene kutije i nežni cvetovi vezani kanapom, upotpuniće romantičnu priču venčanja.

Poklon za vencanje koji zahteva negu


Neretko se umesto klasičnog buketa na venčanje odnosi i cvet u saksiji koji uglavnom ima neko simbolično značenje za mladence. Ovakav poklon se pokazao kao dobro i kreativno rešenje jer uz dobru negu, može trajati i godinama i tako podsećati na onog ko ga je darivao. Priprema i dostava cveca u saksiji može se završiti jednim telefonskim pozivom.

Kreativno i lako – cvecara online


Pokloniti nekome klasičan buket cveća znak je pažnje i lepih manira. Međutim, sve to je otišlo korak dalje, pa cvetni aranzmani mogu biti upakovani u korpice i drvene kutije, u kojima se kao dodatni poklon nalaze na primer čaše za šampanjac, čokoladice, plišane igračke, pa čak i knjiga.

Dekoracija i dostava cveca


O dekoraciji poklona i izgledu buketa možete se pobrinuti sami ili potražiti stručnu pomoć. Sve je u kreativnosti i u izboru. Kada se poklon za vencanje upakuje i dekoriše, šalje se naručivaocu, a može se obaviti i dostava cveca. Ukoliko nemate vremena za kupovinu i obilazak radnji, cvecara online je pravo rešenje za vas. Još ukoliko je dostava cveca u opisu njihovog posla, mesta za brigu nemate.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom