Online cvećara Dunjin cvet

Cvetni aranžmani od ruža – divan poklon za sve prilike

Ako ste ponekad u nedoumici šta da poklonite važnim pripadnicama lepšeg pola koje vam mnogo znače u životu, rešenje bi uvek mogli da budu cvetni aranžmani od ruža. Nema te žene koju cveće neće oduševiti, a umesto klasičnih buketa, možete ih obradovati nekim manje strogim i ubičajenim formama.


Dan zaljubljenih


Za dan ljubavi ruže se obično poklanjaju, zato što je ovaj cvet cvet ljubavi. Upravo iz tog razloga i cvetni aranžmani od ruža postaju sve češći izbor za iskazivanje najnežnijih osećanja. Posebno lepo izgledaju oni aranžmani koji dolaze u pletenim korpama koje mogu biti različitih boja, kao i oni u obliku srca, dekorisani zelenilom ili pak bez njega.


Pritom, cvetni aranžmani od ruža uvek mogu biti praćeni i nekim dodatnim poklonom, koji se može naći čak i ucentru aranžmana. To najpre može biti šampanjac sa dve visoke čaše, zatim razne plišane igračke, kao što su beli medvedići koji se posebno lepo slažu sa crvenim ružama, kao i razne bomobnjere.


U svakom slučaju, znajte da će cvetni aranžmani od ruža uvek najbolje progovoriti o vašim emocijama izabranici vašeg srca.


Osmi mart


Dan žena je uvek kao stvoren za poklanjanje cveća, ali umesto klasičnih buketa ili samo blago dekorisanog jednog cveta pokušajte da ove godine budete kreativniji. U tome će vam najbolje pomoći upravo cvetni aranžmani od ruža, koje možete birati i u nekim neobičnijim bojama. Bordo bi, recimo, bila sjajna nijansa za one malo starije dame, dok se bela obično poklanja mlađima. I nežne narandžaste ili čak ljubičaste i plave ruže mogu biti pun pogodak.


Nemojte izbegavati i da cvetni aranžmani od ruža raznih pastelnih tonova budu vaš izbor, jer one izgledaju posebno prefinjeno i romantično u svakoj kombinaciji.


Cvetni aranžmani od ruža za rođendane


Cveće je sasvim sigurno jedan od najlepših rođendanskih poklona, a cvetni aranžmani od ruža mogu vam pružiti i neke malo originalnije darove. Za početak, pored njihove kombinacije sa još nekim poklonom, poput nakita, čokolade, knjige, kozmetike, parfema i sličnih dodataka, aranžmani mogu biti i posebno formirani. Tako se možete rešiti da cvetni aranžmani od ruža poprime oblik lopte, koja će sjajno izgledati kao kućni ukras, kocke, ili pak kocke sa mašnom, odnosno – poklona. Tako će vama draga osoba ženskog pola dobiti pravi dar, sačinjen od svog omiljenog cveta. Impresivno, zar ne?


Novogodišnji praznici


Darivanje je nezaobilazno za novogodišnje praznike, te bi ovom prilikom trebalo da smislite i nešto malo originalnije od klasičnih poklona. Zato su cvetni aranžmani od ruža crvene boje gotovo potpuno idealni, jer se ova boja najbolje uklapa u praznični duh.


Ipak, kako bi sve bilo u stilu zimske čarolije, ruže i zelenilo mogu se dekorisati belim prahom – veštačkim snegom, kako bi se još bolje slagale uz, recimo, prazničnu trpezu ili novogodipnju dekoraciju doma.

Cvetni aranžmani od ruža za slave


Ako idete nekome u goste u sezoni slava, kafu i vino bi ovom prilikom mogli zameniti cvetni aranžmani od ruža, koji će sigurno oduševiti svaku domaćicu. Možete birati one već pomenute – u korpama raznih boja – ili se odlučiti za one u saksijama ili minijaturnim vazama, jer će tako cveće duže trajati, pa samim tim i u spomena na omiljenog gosta koji je na ovu slavu doneo najinspirativniji poklon.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom