Online cvećara Dunjin cvet

Cvetna dekoracija za venčanje: Uživajte u pripremama za svadbu

Ponekad pravi izazov za jedan par počinje tek onog trenutka kada odluče da naprave svadbu. Previše očekivanja, spiskova i odlučivanja čine taj dan dalekim, a planove ponekad neostvarivim. Iako ima mnogo obaveza koje nosi dan venčanja, budite sigurni da ukoliko se odlučite za cvetnu dekoraciju za venčanje iz „Dunjinog cveta“, jednu brigu sa liste zadataka možete da precrtate bez razmišljanja.

Važnost cvetne dekoracije za venčanje

Sve više je mladih parova koji zaista obraćaju pažnju na cvetnu dekoraciju za venčanje. Cveće je ono što ulepšava prostor, daje mu svežinu, nežnost, asocira na ljubav i neizostavno je ukoliko vašim gostima želite da priuštite prijatan boravak na vašem venčanju. Bez obzira na to da li ste kreativni ili niste, velika ponuda cvetnih dekoracija za venčanje ostaviće vas bez daha. I što je najvažnije, ukoliko niste sigurni u svoju maštovitost, neko je sve već osmislio za vas.

Ideje za cvetne dekoracije za venčanje za stolove

Utisak koji na svakog gosta ostavi prostorija kada ulazi u salu za venčanje je od izuzetne važnosti za kasniji ukupan doživljaj. Cvetna dekoracija stolova će sigurno doprineti tome da se vaši gosti osećaju prijatno i da uživaju. A vi možete da pustite mašti na volju, pošto su varijante za cvetne dekoracije stolova neiscrpne. Danas je izuzetno moderno voditi računa o temi i „boji“ svadbe. Zato često pored bele dominira još jedna ili dve jarke boje. Ukoliko je to slučaj i sa vama, možda je najlakše da prvo odaberete „glavnu“ boju, pa u skladu sa tim trazite cvet koji želite da bude centralni za vašu cvetnu dekoraciju na venčanju. To mogu biti ruže, orhideje, kale, ljiljani, hortenzije, amarilis, hrizanteme, anturijum, suncokret… ili kombinacija nekog cveća.

Druga stvar koju biste trebali da odlučite je da li želite da svaki sto ima podjednaku cvetnu dekoraciju ili, ukoliko imate vremena i želje za svaki sto možete izabrati poseban cvetni aranžman. Važan detalj cvetne dekoracije za vaše venčanje je i vaza. Možete izabrati staklene vaze, drvene, u boji u kojoj želite, ili se možete poigrati i cvetni aranžman staviti u svećnjak.

Takodje, za stolom gde sede mladenci, cvetna dekoracija za venčanje mora biti posebna,a ipak u skladu sa svim ostalim.

Ideje za „cvetnu“ salu

Cvetni aranžmani u obliku srca su lep detalj u salama. Možete ih okačiti na zidove, iznad stola za mladence, ili njima ukrasiti mesto gde će se obaviti gradjansko venčanje. I podijum za igru je važan. Ukoliko postoji mogućnost, trebalo bi ga ukrasiti cvećem. Ljudi će se lakše opustiti, biće raspoloženiji, a vaše venčanje će biti pravo veselje.

Cvetna dekoracija za venčanja ne može proći bez venca za vrata, odnosno kapije. Ovo je važan detalj u mladinom domu. Simboliše odlazak devojke iz kuće, i trebalo bi dugo da se čuva, bar do „Mladenaca“ – verskog praznika posvećenog mladim bračnim parovima. S obzirom da veliki broj gostiju ne spada u grupu koja „ide po mladu“, ovaj cvetni venac bi trebalo da se nadje i u sali na vratima ili prilazu. Lepo izgledaju, a mogu se prilagoditi cvetnoj dekoraciji za venčanje za koju ste se odlučili u sali.

Cvetna dekoracije za venčanje za vašu tortu

Iznošenje torte je često centralni deo svakog venčanja i svi se tome raduju, posebno deca. Vašu mladenačku tortu možete ukrasiti cvetnim aranžmanom koji će se u potpunosti uklopiti sa onim što ste izabrali za salu. Takodje, sveže cveće se može naći i na samoj torti i činiti da ona prosto “oživi”. Nekoliko cvetova možete postaviti na vrh torte, a veći cvetni aranžman postaviti oko torte, na postolje. Takodje, ukoliko imate tortu sa nekoliko spratova, svaki od njih možete osvežiti raznobojnim laticama i svežim cvećem. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom