Online cvećara Dunjin cvet

Cvetna dekoracija novogodišnje trpeze

Nova godina nam je svakim danom sve bliža, pa nas polako hvata i praznična euforija. Razmišljamo gde i sa kim proslaviti praznike, šta obući i kakve novogodisnje dekoracije odabrati ovaj put… Oni koji odluče da Novu godinu proslave kod kuće, bilo da su sami, u paru, sa porodicom ili većim društvom – svakako treba da se pobrinu za kompletan praznični ugođaj. Pod tim podrazumevamo ne samo novogodisnje dekoracije odnosno ukrase za kuću, već i za novogodišnju trpezu!

Jedan od savršenih predloga kada su novogodisnje dekoracije za trpezu u pitanju jesu cvetni aranzmani za stolove. Cveće će doneti elegantnu notu i svežinu u vaš dom, a aranziranje cveca i ukrašavanje u vama će probuditi još veći osećaj zadovoljstva povodom predstojećih praznika.


Novogodisnje dekoracije obično podrazumevaju sjajne i svetleće ukrase, a prevashodno se biraju oni u beloj, zelenoj, crvenoj, zlatnoj, plavoj i srebrnoj boji. S obzirom da crvena boja simboliše ljubav, svakako je ona jedna od prvih izbora novogodisnje dekoracije. Ukoliko volite da sve bude skladno, gledajte da novogodisnje dekoracije za trpezu budu u duhu onoga šta ste odabrali za ukrase vašeg doma. Tako će se uz crveno-zlatnu kombinaciju ukrasa savršeno uklopiti crveni cvetni aranzmani za stolove. Jedan od idealnih izbora mogu biti ruze u kutiji. Iz naše ponude izdvajamo:


Ruze u kutiji takođe mogu biti i jedan od savršenih poklona za različite prilike, pa zašto da ih ne poklonite dragoj osobi povodom novogodišnjih praznika – nema dame koja se neće obradovati takvom znaku pažnje!

Novogodišnje aranziranje cveca


S obzirom da je Nova godina praznik koji podrazumeva svečani izgled, takođe bi i cvetni aranzmani za stolove trebalo da budu posebni tog dana! Za novogodišnje aranziranje cveca nije vam potrebno mnogo novca, već samo malo kreativnosti. Odaberite jedan ukras koji će biti centralni na vašoj prazničnoj trpezi – to može biti svećnjak, manja ukrašena jelkica ili određeni cvetni aranžman. Ukoliko pak nemate vremena, niste mnogo kreativni ili ste u nedoumici kakvo aranziranje cveca da odabere za svoju novogodišnju trpezu, u našoj ponudi postoje i gotovi cvetni aranzmani za stolove koji mogu biti u prvom planu, pa evo nekoliko predloga:

Ukoliko niste odabrali da cveće bude u centralnom delu, cvetni aranzmani za stolove mogu biti i diskretniji, te ukrašavati vašu novogodišnju trpezu na više mesta. U našoj ponudi nalaze se i manji, elegantni aranžmani, među kojima su:

Cveće – savršen poklon za svaku priliku

Ukoliko Novu godinu proslavljate kod rodbine ili prijatelja ili želite voljenu osobu da iznenadite, cveće je jedan od onih poklona koji su uvek dobar izbor. Zato smo vam obezbedili aranziranje cveca za svaku priliku!


Osim prethodno pomenute ruze u kutiji, tu su i drugi box of flowers, crvena ruža sa dekoracijom, cvetni aranžman sa crvenim ružama – gift sa pićem i bombonjerom, zatim buketi od različitog cveća, simbolična 101 crvena ruža, kao i mnogi drugi cvetni aranzmani za stolove koji će oplemeniti svaki prostor. Uživajte u predstojećim praznicima uz cveće, sveće i ostale novogodisnje dekoracije!


Autor teksta: Biljana Radojčić

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom