Online cvećara Dunjin cvet

Cveće je uvek u modi

I da, cveće zaista jeste uvek u modi. Ko ne voli da dobije raskošan buket cveca, ali da li vam je potreban povod da obradujete voljenu osobu, prijateljicu, sestru ili kumu?


Sa povodom ili bez njega, iznenadite osobu do koje vam je stalo. Dostava cveca na kućnu adresu sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a poklon obavezno prilagodite prilici. Sigurno nećete pogrešiti ako izaberete buket cveca, ali ipak pobrinite se da poklon bude drugačiji. Rođendan, godišnjica, veridba, venčanje, rođenje deteta, krsna slava – odlične su prilike kada treba drage osobe iznenaditi.


A iznenađenje možete napraviti i bez konkretnog povoda. Pokažite bliskim osobama da vam je stalo do njih.


Dostava cveca na kućni prag je savršeno iznenađenje. Možete izabrati neki poseban buket cveca sačinjen od nekoliko vrsta cveća, recimo alstromerija, amarilisa i ruža ili se možete odlučiti za cvece u saksiji.

Cvetni aranžmani kao poklon za rođendan

Ako želite savršen poklon za rođendan, iznenađenje koje će se pamtiti, onda su cvetni aranžmani sa bombonjerama i čestitkom idealni za ovakve prilike. Izaberite omiljeno cveće vaše prijateljice i obradujte je poklonom. Svima je dobro poznato da poklanjanjem ruža želite da izrazite najdublje i jake emocije, a ako se vaš poklon sadrži čestitku, broj ruža koliko vaša draga osoba puni godina i omiljenu bombonjeru, onda je sigurno nećete ostaviti ravnodušnom.


Odlučite se za neobičan buket cveca. Izaberite jasmin, magnoliju ili suncokret. Ostavite voljenu sobu bez reči, priredite joj iznenađenje koje će pamtiti. Poklonite joj žuti jasmin, jer oni ukazuju na eleganciju i ljupkost, a takođe predstavljaju i odanost.


Magnolija simbolizuje otmenost i dostojanstvo, ali i nevinost. Ako se odlučite za suncokret voljenoj osobi ćete staviti do znanja da joj se divite i da je obožavate. Suncokret označava i snagu, ali i ponos i predstavlja zajedništvo.

Cvece u saksiji za rođenje deteta


Kada želite da ukažete pažnju mladim mama, cvece u saksiji je odličan poklon. U ovakvim prilikama zgodno je pokloniti i buket cveca bele i roze boje, a uvek je naša cvecara online dostupna i u ponudi ima različite cvetne aranžmane koji sadrže i plišanu igračku. Ako niste u prilici lično da čestitate rođenje deteta, onda je dostava cveca pravo rešenje da iskažete iskrene čestitke i želje.


U ovakvim prilikama možete izabrati i buket cveca koji sadrži lale ili recimo iris. Tulipani simbolizuju ponos, a ako poklanjate crvene ili žute lale onda pokazujete da je vaša ljubav beskrajna. Savršen buket lala možete pronaći u ponudi koju ima naša cvecara online. Iris predstavlja dostojanstvo i hrabrost, a često se vezuje i za nadahnuće i sreću.

Čestitke za venčanje

Niste u prilici da prisustvujete velikom danu novopečenog bračnog para? E pa, mi imamo rešenje kako prijatelje da iznenadite i da ima stavite do znanja da mislite na njih iako ste sprečeni da dođete na njihovo venčanje.


Dobro znamo svi da je cveće uvek u modi. Mladence će sigurno iznenaditi raskošni buket cveca bele boje ili buket cveca koji čini 101 ruža. Sigurni smo da će njihova sreća biti u tom trenutku još veća.


Takođe, cvetni aranžmani koji sadrže bambus savršeno će se prilagoditi ovoj prilici, jer bambus predstavlja odanost i simbolizuje postojanost bračne zajednice. Međutim, i ljiljani su odlični za venčanja, jer prema biblijskom verovanju ljiljani podrazumevaju izbor voljenog bića i predstavljaju sreću, beskrajnu lepotu, čistoću i nevinost.


Dovoljno je da pogledate šta to naša cvecara online ima sve u ponudi i olako ćete smisliti kako da iznenadite drage i voljene osobe. Tu smo zbog vas!

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom