Online cvećara Dunjin cvet

Cveće i vino su najbolji pokloni za slavu

Period obeležavanja slava polako se približava, a sa njim se nameće čuveno pitanje koje ume da izazove velike glavobolje. Šta kupiti za slavu, a ne pogrešiti? Da li se odlučiti za nešto tradicionalno ili kupiti nešto drugačije i inovativnije? Koji su to pokloni za slavu koji su univerzalni, po meri svakog, a pritom dopadljivi?


Pokloni za slavu –od činija do čaša za vino


Ukrasne činije, svećnjaci, posude za kolače, stolnjaci i salvete, sve to zvuči jako lepo i originalno i može se naći na spisku poklona za slavu. Čaše za vino, šoljice za kafu, set tanjira takođe mogu biti poklon za slavu. Jedna od opcija je i da sami napravite nešto. Izbora je zaista mnogo. Međutim, ono što se nama dopada ne znači nužno da će se dopasti domaćici i domaćinu koji proslavljaju. Ukusi se ipak razlikuju od osobe do osobe. Činija može biti prevelika i u boji koja se ne uklapa sa ostatkom enterijera. Osobe možda nisu romantične pa neće znati šta da rade sa svećnjakom.

Za šta se onda odlučiti? Koji pokloni za slavu su nepogrešivi i najbolji? Odgovor verovali ili ne, glasi: cveće i vino. Bilo da idete kod prisnih prijatelja ili kolege sa posla sa kojim imate korektan poslovni odnos, nećete omašiti ukoliko se odlučite za cveće i vino.


Cveće za poklon


Cveće se danas poklanja u različitim situacijama, a poznato je da svaki cvet sa sobom nosi određenu priču i simboliku. Cveće kao poklon nikada ne izlazi iz mode, pa tako ako ne znate ukus domaćice kod koje ste se uputili na slavu ili se dvoumite oko poklona, sa cvećem nećete pogrešiti. Veliki izbor cvetnih aranžmana u korpama, buketi od različitih vrsta cvetova, saksije sa cvećem, sve to može biti odličan poklon za slavu. Još jedna pogodnost kod kupovine ovog poklona jeste mogućnost dostave na kućnu adresu slavljenika. Naime, veliki broj cvećara danas nudi uslugu dostava cveća na kućnu adresu.
Ovo dosta olakšava onima koji nisu u mogućnosti da fizički budu prisutni kada se slava proslavlja, a žele da iznenade svoje drage ljude. Slanje cveća na kućnu adresu je lep znak pažnje koji će domaćicu i domaćina sigurno obradovati. \


Vino kao poklon za slavu


Vino je simbol elegancije i tradicije. Zato pored cveća, spada u najbolje poklone za slavu. Crno, belo ili rose, strano ili domaće, ponuda je velika, a za koju god vrstu vina da se odlučite, nećete pogrešiti. Iako je u Srbiji rakija tradicionalno piće, vina se češće kupuju kao pokloni za slavu. Naravno, ukoliko želite da obradujete domaćine, jedan od načina je da vino upakujete u neku od ukrasnih kutija i pošaljete na kućnu adresu. Ovakav gest je nešto što se uvek pamti.


Isporuka poklona za slavu na kućnu adresu


Quince Flower
, cvećara u Beogradu, ima veliki izbor poklona za različite prilike, i naravno nudi poklone i cveće za slavu. Od cvetnih aranžmana, slatkiša, do najkvalitetnijih vina i drugih alkoholnih pića. Elegantni i unikatni pokloni sa stilom, neće ostaviti primaoce ravnodušnim. Jedna od usluga koju cvećara pruža svojim mušterijama jeste dostava cveća na kućnu adresu. Pored toga vrši i isporuke drugih poklona do željene adrese.

Kupovina poklona za slavu ne mora više biti problem. Cveće i vino ostaju najbolji pokloni za slavu, a ukoliko ste sprečeni da prisustvujete proslavi, na raspolaganju vam je uvek opcija slanje cveća na kućnu adresu ili nekog drugog poklona za koji ste se odlučili. 

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom