Online cvećara Dunjin cvet

Čestitka najboljoj drugarici

Draga moja, želim svu sreću ovoga sveta tebi i tvojoj tek rodjenoj princezi. Žao mi je što nisam u mogućnosti da ti lično čestitam rodjenje devojčice ali ovaj mali znak pažnje neka bude iznenadjenje i neka ti pokaže koliko te volim, koliko mi značiš i koliko dobra ti želim u životu.

Hrizanteme za srećan život

Zaljubila sam se u ovog cvetnog medu, čim sam ga videla, i odmah sam znala da je to pravi poklon za tebe i ovaj savršeni trenutak sreće u tvojoj maloj porodici. Znam da se ne razumeš previše u cveće ali ću te upoznati. Meda je sastavljen od belih i zelenih hrizantema. Bela boja predstavlja nevinost i čistotu koja je ušla u tvoj dom, a zelena je za zdravlje, prirodu i smirenost koja će vam sada biti potrebna, posebno noću, ako ne budete mogli da spavate. Za hrizanteme kažu da privlače srećne okolnosti u život, kao i to da su simbol optimizma i bezbrižnog života. Takodje, hrizantema simboliše dug i srećan život, što iskreno želim tebi, suprugu i tvojoj mezimici.

Meda je za sve devojčice

A ovaj divni meda je pre svega poruka tebi. Želim ti da ne izgubiš ništa od svoje dečije naivnosti, bezbrižnog pogleda i iskrene ljubavi koju nosiš u sebi. Oduvek si bila veliko dete i nadam se da ćeš takva i da ostaneš, bez obzira na to šta će život pred tebe da postavi, jer to je ono što te čini posebnom. Želim ti da uvek imaš vremena da se igraš sa njom i da uživaš u svakom trenutku odrastanja. Verujem da će tvoja devojčica u tebi videti najbezbrižniju majku ali i najbolju drugaricu kojoj može sve da ispriča i da joj se poveri. Meda je poklon želja za srećno detinjstvo, za smeh, igru i radost u vašoj kući. Nadam se da će te obradovati ovaj znak pažnje, birala sam ga sa ljubavlju. Meda ti donosi srce kao simbol našeg dugogodišnjeg prijateljstva, da znaš da te baš volim i ako ti bilo šta u životu zatreba znaj da sam za tebe uvek tu. Srećno drugarice. I do skorog vidjenja.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom