Online cvećara Dunjin cvet

Buket cveća – savršen poklon za rođenje deteta

Uskoro postaješ tetka ili za koji dan dolazi na svet strikov mezimac? Rođenje bebe u svakoj porodici neopisiva je radost. Međutim, za rodbinu i prijatelje sa dolaskom novog člana porodice, postavlja se pitanje šta pokoloniti majci kada se dete rodi.

Svaka porodica rođenje deteta slavi na svoj način, ali jedno je sigurno. Pokloni i cestitke za rodjenje pljuštaće na sve strane, a na vama je da izaberete idealan poklon. Rodbina, prijatelji, svi bi nešto da donesu, ali je najveći problem šta tom malenom stvorenju pokloniti, a šta pokloniti mami. Klasični i već viđeni pokloni sigurno neće izostati, a cestitike za rodjenje deteta se ne dovode u pitanje.

Cveće je savršen poklon za rođenje deteta, ali da li znate zašto je to tako?


Svi novopečeni roditelji po rođenju deteta, pogotovu majke, mnogo vremena provode kod kuće. Upravo cveće omogućava da se životni kutak ulepša i osveži. Mada postoje neki tradicionalni buketi cveća koji se preporučuju kao savršeni pokloni za rođenje deteta, vi odaberite jedinstven buket koji će u dom vaše prijateljice ili najboljeg druga uneti novu svežinu.

Koje je omiljeno cveće vaše prijateljice?


Cestitke za rodjenje i lepo aranžirani buketi cveća savršen su poklon za mame, ali pod uslovom da znate koje je omiljeno cveće vaše prijateljice. Ako ne izaberete omiljeni buket cveća, pogrešite pri odabiru boja ili kupite cveće koje vaša drugarica baš i ne preferira preterano, onda savršeni poklon neće imati svrhu i sigurno neće biti savršen. Zato je možda u takvim prilikama sigurnije izabrati cvece u saksiji, poput recimo orhideje.

Cvece u saksiji ili buket cveća?


Prilikom izbora cveća, najpre treba odlučiti da li želite isključivo buket ili biste podarili cvece u saksiji, a onda odlučujte o boji cveća. Plavo ili roze, dečak ili devojčica? Tradicionalne boje su dobro poznate, ali ne morate slediti tradiciju, već izaberite neko posebno cveće. Kale sa belim ružama za devojčice ili cvetni zeleni meda za dečake, šta kažete?

Ako se odlučite za cvece u saksiji ne morate da brinete da li će cveće imati jaku aromu i da li će biti prijatnog i mekog mirisa. Kod buketa od svežeg cveća, trebalo bi da razmislite. Poželjno je da izaberete cveće mekanog i prijatnog mirisa poput orhideja, hrizantema ili ruža. Izbegavajte jorgovane i drugo slično cveće, jer je njihov miris jak i bebi može da smeta.

Dostava cveca na kućnu adresu!


Kada baš i niste potpuno sigurni u svoju odluku, svakako možete izabrati cvece u saksiji kao odličan poklon, jer kako dete bude raslo, tako će se i cvece u saksiji razvijati. Nije li to lep poklon za dom mladih roditelja?

A kada nemate mnogo vremena i ne možete da stignete da pokupite poklon, dostava cveca je najbolje rešenje. Ako pak niste imali vremena čak ni da svratite do cvećare da izaberete željeni poklon, onda vam cvecara online stoji na raspolaganju. Dovoljno je samo da osmislite okviran buket, a mi vaše ideje sprovodimo u delo. Ne čekajte više ni sekundu, nego pogledajte šta cvecara online ima u ponudi i pozovite nas. Mi pripremamo savršene bukete sa poklonima za svaku priliku.

Dodajte cestitke za rodjenje, balone ili igračke za bebe!


Uz buket cveća dodajte još nešto, neka vaš poklon bude zaista poseban. Cestitke za rodjenje sa ličnom porukom uvek su odličan izbor, a neka vaša beleška bude prava podrška roditeljima u danima koji slede tokom odrastanja mališana. Ako ste se odlučili da dostava cveca bude na kućni prag, dodajte i balone uz cveće ili igračke za bebu.

Ideja je mnogo, vaše je samo da se odlučite, a cvecara online čeka na vas.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća.

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom