Online cvećara Dunjin cvet

Buket 101 ruža

Ruža je cvet koji će uvek biti simbol nad simbolima i koji će uvek nositi titulu kraljice cveća. Sam cvet simbolizuje jake emocije, a pre svega ljubav i strast. Povezuje se sa grčkom boginjom Afroditom koja je između ostalog boginja lepote i ljubavi. Pokloniti nekome crvenu ružu samo po sebi nosi određenu poruku i predstavlja divan poklon koji izaziva posebne emocije. Zamislite onda samo kakvo značenje ima buket od 101 ruže?


Svaki buket nosi sa sobom neko značenje, a opet sve zavisi i kome se poklanja i zbog čega. Buket 101 ruža nikada ne izlazi iz mode i predstavlja poklon kojim ćete otopiti i srce “čelične dame”.


Buket 101 ruža simbol večite ljubavi


Veličanstveni buket sačinjen od 101 ruže najčešće se šalje kada niste u mogućnosti da prisustvujete nekom događaju ili ako želite da iznenadite nekog za rođendan, 8. mart ili da jednostavno podsetite svoju damu koliko vam znači. Buket 101 ruža ima svoje posebno značenje, a najčešće poručuje da je ta osoba jedina i jedinstvena. Nijedna ženska osoba neće ostati ravnodušna na ovakav poklon. Tako da ako želite da osvojite neko žensko srce, razmislite o ovoj vrsti poklona. Po rečima mnogih, uspeva.


Pored klasičnog oblika, ovaj buket možete naručiti i u obliku srca. Pored crvenih ruža, buket se može napraviti i od belih koje takođe simbolizuju unikatnosti i autentičnost. Naravno, uvek možete da kombinujete dve različite nijanse cveta ili dva različita oblika, što će dodatno ulepšati i odvijiti vaš buket od ostalih. Buket 101 ruža koji se sastoji od ruža različitih boja ili od ruža koje su same šarolike može biti divan rođendanski poklon namenjen najboljoj drugarici, sestri ili ćerki.


Buket 101 ruža u nekoliko različitih oblika i boja


Simbolika ovog buketa ostaje sve do dana današnjeg, pa je zato ovaj cvetni aranžman uvek popularan i dosta tražen. Zato i mi imamo u svojoj ponudi bukete od 101 ruže koji možete naručiti i preko naše stranice. Pružamo Vam mogućnost da sami izaberete kakav buket želite. Da li će to biti klasičnih 101 ruža u crvenoj boji ili ste više za nežniju varijantu belih, na vama je da odlučite i prilagodite nameni i naravno osobi kome je upućeno.


Koliko košta 101 ruža


Kada je reč o ceni jednog od najlepših buketa nekoliko faktora dolazi u obzir. Pored toga što je u pitanju buket od 101 ruže, na cenu će uticati tip ruže, kojoj sorti pripada, iz koje zemlje doalzi, da li je cveće sveže ili nije, da li ima dodatne ukrase i porukice, da li se naručuje ili ne. Dostava se dodatno uračunava u cenu.

Buket 101 ruža predstavlja jedan od najlepših cvetnih aranžmana na svetu. Njegovo značenje ne poznaje granice i ima univerzalnu poruku u svakoj kulturi. Ako želite da pokažete svojoj lepšoj polovini koliko Vam znači naručite jedan ovakav buket i izmamite joj osmeh.

Buket 101 ruža ostavlja bez daha i šalje poruku večite ljubavi. Pogledajte naš asortiman, mi smo tu da Vam pomognemo da poklon stigne u prave ruke i za kratko vreme.

Podeli sa prijateljima

Dodatne zanimljivosti o cveću

Shopping Cart
Scroll to Top
Poručite telefonom